Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
De voordelen van een Virus Scanner
Virussen zijn een inherent gevaar van online gebruik . Ze kunnen een computer te infiltreren via geïnfecteerde websites , e-mailbijlagen en gedownloade bestanden , onder andere manieren . Gelukkig bestaat software die niet alleen potentieel schadelijke virussen detecteert , maar ook elimineert ze . Gebruik te maken van anti-virussoftware , hetzij via een betaald abonnement of via freeware , is van vitaal belang voor elke internetgebruiker . Voordelen
p De meest voor de hand liggende voordeel virusscanners bieden is de mogelijkheid om potentieel schadelijke virussen , waaronder Trojaanse paarden , wormen en e-mail virussen te detecteren . Zonder virusbescherming computergebruikers lopen het risico dat hun software beschadigd ( waardoor de computer onbruikbaar ) , het verspreiden van een virus aan anderen , of het hebben van persoonlijke informatie ( zoals creditcardnummers , sofinummers , etc. ) gestolen .
< Br >
Kosten

Veel bedrijven die antivirussoftware , zoals McAfee en Symantec , zal zorgen voor een gratis proefperiode . Zodra de testfase is afgelopen kan de consument volledige bescherming anti - virus te verwerven voor een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding . Sommige bedrijven , zoals AVG bieden gratis dienst zonder een vervaldatum , maar dit is meestal beperkt tot basisdienst . Verschillende niveaus van upgrades kunnen later worden aangeschaft .
Online Scanners

Verschillende websites
bieden een gratis computer scannen via de website zelf . Voordelen voor het gebruik van online scanners omvatten minimaal of geen installaties . Daarnaast zal online scanners niet bemoeien met geïnstalleerde anti - virus op de computer ( en vice versa ) . Ook een online scanner zal altijd gebruik maken van de meest up - to-date versie , in tegenstelling tot de geïnstalleerde software die nodig heeft om regelmatig te controleren op updates .
Besturingssystemen

Different anti - virus programma's zijn afgestemd voor verschillende besturingssystemen . Microsoft , bijvoorbeeld , heeft een software die speciaal is ontworpen voor potentieel exploiteerbare fouten in Windows XP , Windows Vista , Windows NT , enz.
E -mail Scanners

Virussen
vaak kan worden verzonden via e-mail bericht attachments . Een virus die e-mail kan de gebruiker beletten vrijwillig berichten verzenden of ontvangen . Bovendien kan een virus zich naar anderen verzenden via de adreslijst van de gebruiker . Een e-mail virus kan ook de harde schijf van de computer aan te vallen . Veel e-mail diensten zoals Yahoo! automatisch te scannen op virussen . Andere anti-virussoftware omvat meestal een optie om e-mail te scannen ook.
Opsporing

Zodra een virus wordt gedetecteerd , sommige scanners kan de gebruiker ofwel de quarantaine van de virus om verdere schade te voorkomen of , indien mogelijk , om het volledig uit te roeien . Hoewel er verschillende uitzonderingen ( zoals AVG bijvoorbeeld) , zal veel gratis scanners alleen de aanwezigheid van een virus te identificeren en een vergoeding voor software-upgrades die het virus dreiging zal elimineren .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te gebruiken Antivirus een…
·Hoe de IRC Trojan verwijderen 
·Hoe te verwijderen Kaspersky A…
·Is Microsoft Security Essentia…
·Gratis Worm Removal Tools voor…
·Definieer Trojan Virus & Geef …
·Het Belang van Computer Virus …
·Hoe te verwijderen Uniblue Spy…
·Hoe wordt spyware op uw comput…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te PS1 ISO converteren naar PSP 
·Hoe je MS Word Clip Art Delete 
·Hoe maak je foto's Look Dark & ​​Creepy …
·Hoe te vergelijken gegevens in Microsoft…
·Hoe om audio in een PowerPoint toevoegen…
·Hoe maak je Desktop Publishing op een Ma…
·Hoe een Norton 2007- productsleutel Loca…
·Slagschip Games voor PC 
·Hoe om afbeeldingen Extract in Photoshop…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com