Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe te verwijderen SillyDl DBI & Tesllar A Virus
De SillyDl DBI virus en Tesllar Een virus zijn twee afzonderlijke kwaadaardige programma's die uw computer kunnen infilitrate bij het downloaden en openen een geïnfecteerd bestand . Zowel de SillyDl DBI virus , ook wel de Dropper.Win32 virus en de Tesllar A virus , ook wel de Garntet virus , bekend als " downloaders . " Zij zullen beiden poging om uw internetverbinding gebruiken om andere kwaadaardige programma's downloaden van het internet . U kunt de SillyDl DBI virus en teh Tesllar A virus te verwijderen met behulp van een anti - virus hulpprogramma nadat u handmatig hebt verwijderd een aantal van hun dossiers . Wat je nodig hebt
Virus verwijderen van nut
Toon Meer Aanwijzingen
SillyDl DBI Verwijdering
1

Navigeer met je browser naar de link in het gedeelte Bronnen van de AVG programma . Download en installeer de AVG anti - virus hulpprogramma als uw computer niet al een ander anti - virus programma geïnstalleerd . Kopen van 2

Bring up menu van de computer op Start en selecteer vervolgens de " Restart " -optie . Wacht tot de computer opnieuw opstarten proces tot het punt waar het logo van de fabrikant van de computer op het scherm komen .
3

Tik meerdere malen op de toets " F8 " tot een nieuwe reeks van opties pop - op het scherm . Druk op de pijl-omlaag en markeer de optie gelabeld als ' Veilige modus . " Druk op de Enter-toets en laat de computer opnieuw opstarten afwerking .
4

Open het menu Start opnieuw en klik vervolgens op de functie Zoeken . Type " core.sys " in het zoekveld en druk op Enter . Met de rechtermuisknop op het bestand dat in de resultaten verschijnt en kies dan de " Delete " entry .
5

zoeken en de bestanden met de naam " Dropper.FTV " en delete " SillyDl . " Exit uit de zoekfunctie en het brengen van uw anti - virus software dan . Klik op " Nu bijwerken "-functie van het programma .
6

Selecteer de optie "Scan " en klik vervolgens op de "Computer Scan Gehele " knop . Wacht tot de scan te voltooien draaien en klik op " Remove Problems " tot finish het verwijderen van de SillyDl DBI virus .
Tesllar Een Verwijdering
7

Laat de computer in veilige modus en nog niet opnieuw op te starten . Weer toegang krijgen tot de functie Zoeken en typ " b136.exe . " Rechtermuisknop op het bestand en kies dan " Delete ".
8

zoeken en de bestanden met de naam " chdpad.exe , " " sammy3.exe , " delete " wen2.exe , " en vervolgens " win5.exe . " Typ " regedit " in het zoekveld . Dubbelklik op het pictogram van de Register-editor is wanneer het verschijnt in het venster met zoekresultaten .
9

Navigeer door de mappen in de register-editor tot je de map met de naam " HKEY_LOCAL_MACHINE \\ SYSTEM \\ ControlSet001 \\ Enum vinden \\ Root . " Zoek de toegang aan de rechterkant van het scherm , dat begint met " LEGACY_ " en heeft vervolgens een reeks van willekeurige karakters , zoals ' LEGACY_AB1223253_F01101_D67778 . "
10

Klik met de rechtermuisknop op het item en selecteer vervolgens " Verwijderen. " Sluit het venster van de register-editor en terug te keren naar de anti - virus programma .
11

Klik op de "Scan Volledige computer" optie weer . Kies " Verwijder Problems " tot finish het verwijderen van de Tesllar A virus . Herstart de computer .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te Worm 32 Verwijder 
·Hoe kan ik Internet Security S…
·How to Get Rid van het Wetboek…
·Stopzilla Zal niet installeren…
·Problemen met de Visual Studio…
·Hoe de Poison Ivy verwijderen …
·Hoe schakel ik Norton Antiviru…
·Hoe te verwijderen Spy Doctor 
·How to Get Rid van een Trojan …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Microsoft Publisher Uitvoeren in Win…
·Hoe Page instellingen Gebruik Van Gebrui…
·Hoe kan ik een Essay in Microsoft Word r…
·Hoe je TAN -functie van Excel gebruiken 
·Hoe maak je een PDF OCX 
·Hoe maak je een zip-bestand in Asp.Net U…
·Hoe te herstellen Uw Album Art 
·Hoe te Hyperlink Checker gebruiken in Wo…
·Hoe te Letters maken in verschillende ta…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com