Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Microsoft Virus & Spyware Removal
Virussen en spyware zijn twee verschillende soorten programma's die interfereren met de werking van uw computer en ze persoonlijke informatie over uw computer op te slaan of te verzenden naar een host. Indien onbehandeld , kunnen virussen vertragen uw computer , interfereren met andere programma's of wissen van uw harde schijf . Spyware bespaart en verzamelt informatie , waaronder persoonlijke gegevens, zoals uw creditcardnummer , bankrekeningnummer en andere prive-gegevens . Hoewel Microsoft biedt beveiligingsupdates voor deze programma's geen toegang tot uw computer , zal je extra steun van software van derden nodig om virussen en spyware te voorkomen en te verwijderen . Virus Protection

Virus bescherming
kan gratis worden gedownload naar uw computer en geïnstalleerd voor standaard bescherming . Deze gratis programma's hebben meestal beperkte mogelijkheden - upgrade voor een kleine vergoeding - die u volledige toegang tot virusbescherming . Bij het gebruik van deze programma's is het belangrijk om uit te zetten of te sluiten op andere programma's als het kan in strijd zijn met het virus scan . Antivirusprogramma's door Symantec of McAfee kan oplopen tot $ 80, maar je zult constant virus definitie-updates te ontvangen op uw computer te beschermen . Zij bieden ook internet monitoring om de mogelijkheid van het downloaden van een potentieel schadelijke virus op te sporen . Deze dure virus programma's bieden ook een jaarabonnement dat jaarlijks moet worden verlengd om de hoogte te blijven over virusbescherming .
Spyware Protection

Spyware
is een soort van kwaadaardige software die sluipt op uw computer door te vermommen zich als een plug-in of downloaden van websites . Als u een website die spyware heeft , het vaak downloadt op de achtergrond en kan ertoe leiden dat uw computer te vertragen . Het verzamelt ook informatie over welke sites u bezoekt .

Spyware programma
kan worden verwijderd door het downloaden van anti - spyware programma's , die online kan worden gevonden of gekocht in de detailhandel computersoftware winkels . Veel anti - spyware programma's bieden een proefperiode die u toelaat om te scannen op spyware- programma's, maar niet kunt u om ze te verwijderen totdat u een licentie voor een kleine vergoeding te kopen . Bij de aankoop, is het belangrijk om wekelijks spyware scans voor je harde schijf te plannen om het risico van het hebben van uw persoonlijke gegevens gestolen verminderen .
Windows Defender

Hoewel Microsoft biedt geen bescherming tegen virussen te bieden , komt het met een programma genaamd Windows Defender die uw computer beschermt tegen spyware en andere vormen van malware ( kwaadaardige software ) . Als u niet beschikt over Windows Defender kunt u deze kosteloos door een bezoek aan het Microsoft Download Center online en na de instructies op het scherm om het programma te downloaden en te installeren krijg .

Windows Defender
draait op de achtergrond en controleert programma's en sites die uw computer , evenals het scannen van uw harde schijf voor bestaande spyware zou kunnen schaden . U kunt ook aangeven dat Windows Defender scannen uw computer dagelijks , wekelijks of maandelijks voor virussen en deelnemen aan een online community genaamd SpyNet , met informatie over spyware programma's op uw computer verzamelt en voegt het toe aan een database. Deze database helpt beschermen andere leden van schadelijke sites die kwaadaardige programma's bevatten door de rapportage van de onveilige sites , die op zijn beurt werkt uw spyware uitsl.lijst sites.

Previous: Next:
  Antivirus Software
·AVG 8 Zal niet Uninstall 
·Norton 360 Software Requiremen…
·BitDefender kunt beschermen te…
·Informatie over Avast Anti - V…
·Hoe handmatig verwijderen AVG …
·Hoe te verwijderen Antimalware…
·Hoe de virussen te detecteren …
·Hoe de Ultimate Defender Pop -…
·Hoe maak je een programma vanu…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
·Hoe te herstellen van een oude e- Van ee…
·Hoe maak je een UPS back-up batterij Ver…
·Hoe kan ik een zip-bestand decomprimeren…
·Hoe maak je een tabel positie in een pag…
·Hoe een File Maker Pro 9 Advanced Databa…
·Hoe te Napster Tracks branden op CD 
·Hoe maak je een goede Slide Show 
·Hoe maak je Windows 8 Stop Doing Automat…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com