Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe te verwijderen Norton op een Acer Laptop
Norton is een antivirus software die door Symantec . Uw Acer laptop kan zijn gekomen met de software vooraf geïnstalleerd , hetzij als een proefversie of de volledige software . Als je hebt besloten dat u wilt de Norton-software verwijderen van uw laptop , alles wat je hoeft te doen is het programma verwijderen . Het proces voor dit verschilt enigszins, afhankelijk van welke versie van het Windows-besturingssysteem van uw laptop is geïnstalleerd , maar de basis is hetzelfde . Instructies
Configuratiescherm
1

Sluit alle programma's of vensters die worden uitgevoerd op uw Acer laptop door te klikken op " Exit " onder het menu "Bestand " of door te klikken op de "X " in de rechterbovenhoek hoek van het venster . kopen van 2

Klik op de knop 'Start' in de linkerbenedenhoek van uw laptop scherm . Deze knop wordt aangeduid met " Start" in Windows XP en is een ronde knop met het Microsoft Windows- symbool in Windows Vista en 7 .
3

Klik op " Configuratiescherm", " Programma's " en vervolgens " programma's en onderdelen " in Windows Vista of 7 . In XP , plaatst u de aanwijzer op " Instellingen ", klik op "Configuratiescherm " in het menu dat verschijnt en selecteer " Add or Remove Programs " van het venster dat opent dan . In elk van deze besturingssystemen , moet u mogelijk een paar momenten voor de computer wachten om een ​​lijst met alle geïnstalleerde programma's te maken .

Scroll 4 onderaan de lijst met geïnstalleerde programma's totdat je er een vindt met de titel " Norton , " " Norton AntiVirus " of enige andere titel met " Norton " of" Symantec "daarin . Klik op die titel . Als u gebruik maakt van XP en niet de lijst van programma's niet zien , klik dan op "Change or Remove Programs " in de linkerbovenhoek van het venster en probeer opnieuw .
5

Klik op " Installatie ongedaan maken " of " verwijderen ", afhankelijk van uw versie van Windows . Heb iets anders op de computer niet doen, tenzij u wordt gevraagd dit te doen totdat de computer aangeeft dat de deïnstallatie is voltooid .
6

Start de computer opnieuw door het sluiten van het programmavenster en klik op de "Start " knop , vervolgens" Restart ", die kan worden onder de " Shut down " of" Schakel menu computer " .
Norton Removal Tool
7

Bezoek de Symantec website om de Norton Removal Tool vinden ( zie bronnen ) als het verwijderen van de software via Windows werkt niet . Klik op " Downloads ", vervolgens " Gratis tools , " en scroll naar beneden naar " Norton Removal Tool " en klik op " Lees meer . "

Klik 8 van de versie van Norton geïnstalleerd op uw computer .
9

Print de instructie pagina die verschijnt .
10

Klik op de " Download " knop naast de versie van Windows die op uw computer en volg de aanwijzingen op het scherm . < br >
11

Dubbelklik op de Norton Removal Tool zodra deze is gedownload . Dit zal het hulpprogramma te starten . Volg alle aanwijzingen op het scherm om uw Norton-software te verwijderen van uw Acer laptop .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te verwijderen Norton Inte…
·Hoe een bestand indienen voor …
·Hoe spyware met Windows Defend…
·Hoe te Cookies toestaan ​​gebr…
·Lijst van Anti Spyware Softwar…
·Hoe de Secure resolutie Antivi…
·Hoe kan ik een Trojan virus te…
·Hoe kan ik Installeer anti - v…
·Hoe maak je een Trusted Applic…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je automatisch Shade nld in Exc…
·Hoe te Powerpoint Get op een Microsoft C…
·Hoe te Audio Loops opnemen 
·Hoe maak je een offerte Formulier Creër…
·Hoe je het Woord Toolbar Get Back in Off…
·Hoe de kleur van een label op een Access…
·Hoe maak je een VMware Player te install…
·Hoe kan ik Excel converteren naar DB2 
·Keyboard Typing Software 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com