Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe te Anti - virus software
Uitvoeren Virussen en andere malware kan het besturingssysteem van een computer te vernietigen , stelen van persoonlijke gegevens van een gebruiker en download schadelijke bestanden naar de harde schijf - allemaal zonder voorafgaande kennisgeving . Nieuwe computervirussen worden gecreëerd elke dag , dus het is van vitaal belang voor pc-gebruikers om zich te beschermen tegen deze en andere malware door het installeren van anti - virus software . Er zijn vele versies van anti - virus software gratis beschikbaar en voor de aankoop . Voor beginners of ervaren computer gebruikers , werking van anti - virus software consequent en hem bijgewerkt kan helpen ernstige problemen met de computer en identiteitsdiefstal te voorkomen . Wat je nodig hebt
Anti - virus software
Toon Meer instructies
Hoe Run anti - virus software
1

Installeer de software . Anti - virus software kan online of bij een elektronica winkel gekocht worden en het is ook gratis verkrijgbaar bij een aantal fabrikanten , zoals AVG . Populaire opties zoals McAfee , Norton en Kaspersky Anti - Virus kan worden gedownload in proefversies of gekocht bij www.download.com . Plaats de cd - rom die wordt geleverd met de software- installatie te starten of klik op het . Exe-bestand naar uw computer gedownload . Volg de installatie- instructies om de software te installeren .

Klik 2 op het bureaublad icoon voor de anti - virus software die u hebt geïnstalleerd of open de applicatie door te gaan naar je start menu en de keuze van de applicatie . Een operationele venster moeten verschijnen zodat u opties zoals Scan Computer , onderhoud of instellingen .
3

Stel uw voorkeuren . Anti - virus software moet altijd op de achtergrond uitgevoerd terwijl de computer is ingeschakeld , zodat je nodig hebt om te controleren of uw instellingen te tonen deze functie op "on . " De meeste software stelt automatisch dit als een voorkeur bij de installatie , maar het is altijd een goed idee om ervoor te zorgen dat uw voorkeuren worden ingesteld om automatisch bij te werken en automatisch te detecteren bedreigingen .
4

Voltooi een volledige systeemscan uit . Klik op het pictogram van de toepassing en kiest voor een volledige systeemscan uit te voeren ten minste eenmaal per week . Een volledige scan kan uren in beslag nemen , maar u kunt meestal werken in andere programma's, terwijl de anti - virus scan op de achtergrond draait .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Norton AntiVirus Definition 
·Hoe je ClamAV 's Definities bi…
·How to Get Rid van WinBlueSoft…
·Hoe je Tijdelijk uitschakelen …
·How to Get Rid van Certstore.d…
·Wat gebeurt er als Norton Maak…
·Hoe kan ik volledig verwijdere…
·Hoe kan ik Norton Stop uitzett…
·Tekenen van een computer aange…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een bos van externe USB Lapt…
·Hoe gebruik ik Pivot Table in Excel ? 
·Hoe een PDF maken van een Command Line 
·Hoe schrijf je een Crystal Report voor O…
·Hoe de Vocaloid Editor activeren 
·Technical Writing Software Tools 
·Hoe te herstellen Trojan.Win32.VB.Kju 
·Hoe kan ik een Word -formulier importere…
·Hoe te Fonts in Photoshop Elements 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com