Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe maak je een fraude XP Anti - virus
XP Anti - virus , ook wel bekend als Spyware Protect 2009 en tientallen andere namen verwijderen , installeert zich op computers in een verscheidenheid van manieren, afhankelijk van de versie . Gewoonlijk , het downloaden zelf via een website en waarschuwt de gebruiker dat hun systeem is geïnfecteerd door een grote waaier van virussen , of de computer is of niet . Het leidt dan gebruikers een volledige anti - virus programma voor variabele hoeveelheden geld te downloaden , als je het koopt , het beweert de bedreigingen het gemaakt wordt geëlimineerd, wanneer het uw computer meer kunnen infecteren in sommige gevallen . Wat je nodig hebt
XP Anti - virus ( de scam infectie )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download een anti - virus programma of draai je eigen dat XP Anti erkent - virus ( of een van zijn andere aliassen ) als malware - een schadelijk programma . Anti-virus bescherming die het erkent ook Microsofts Malicious Software Removal Tool , Automatische XPAnti - virus Remover , Malwarebytes ' Anti - Malware en Shield Deluxe anti - virus software . Kopen van 2

Bekijk Microsofts Malicious Software Removal Tool , een programma dat op zoek gaat naar specifieke , gemeenschappelijke bedreigingen , verwijdert ze , en rapporteert haar acties om u daarna. De tool updates minstens een keer per maand of vaker als dat nodig is , maar moet u het programma elke keer dat u wilt controleren of uw computer draaien . De makers van het programma stellen voor het uitvoeren van een anti - virus programma , samen met de Malicious Software Removal Tool .
3

Download de automatische XPAnti - virus Remover van de spyware website om het programma te verwijderen in zijn hebben geheel - het eindigt alle processen in verband met het virus , verwijdert ongewenste bestanden en verwijdert registers , die data eveneens vasthouden mappen. Het schetst ook wat om handmatig te verwijderen als u niet vertrouwt het programma .
4

Voeg MalwareBytes ' Anti - Malware op uw computer voor real - time bescherming , lage systeemeisen , en een beginner - vriendelijke interface met de talloze mogelijkheden . Het maakt het ook mogelijk om bestanden die per ongeluk werden in quarantaine herstellen , hoewel Anti - Malware maakt zelden deze fout .
5

Bezoek de Shield Deluxe 2010 website voor een programma dat zowel scans en beschermt uw computer in real-time , terwijl ook het bepalen van wat een bedreiging kunnen vormen aan de cutting - edge van het virus te ontwikkelen op basis van reeds bestaande definities zijn. Het programma komt met bonusmateriaal , zoals instant messaging bescherming en bericht encryptie , een laptop versie die levensduur van de batterij spaart , en besluitvorming mogelijkheden terwijl je bezig met het spelen van een spelletje of het gebruik van andere focus - intensief programma zijn . The Shield Deluxe 2010 kost $ 20 na korting voor een jaar van gebruik .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te Symantec verwijderen 
·Hoe maak je een heuristische m…
·Hoe AVG 8 Uninstall 
·Hoe maak je een Dialer verwijd…
·Hoe Anti - Virus programma's D…
·Hoe te verwijderen Malware MS 
·Hoe te SonicWALL verwijderen 
·Hoe te verwijderen van een Nor…
·Hoe te voorkomen dat malware 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe AVI Turn Into MPEG 
·Hoe te Active Virus verwijderen 
·Hoe af te sluiten van de Windows Remote …
·Hoe kan ik meerdere Grafieken in Excel M…
·Mijn Norton wil niet installeren 
·Hoe te spelen met de Legionnaire Huid in…
·Hoe maak je foto's uit een PowerPoint-pr…
·Hoe je Final Draft software te gebruiken…
·Hoe kan ik iTunes installeren zonder ver…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com