Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe een bestand voor Spyware
Controleer Er zijn honderden virussen vrijkomen in cyberspace op een dagelijkse basis . Het is heel goed mogelijk dat een computer -bestand is geïnfecteerd met een virus op dit moment . Een bestand kan worden geïnfecteerd met spyware , Trojaanse paarden en wormen . Virussen zijn gevaarlijk , want zij zijn in staat om uw computer te bedienen , te downloaden ongeautoriseerde malafide toepassingen , stelen gevoelige informatie en relais deze informatie aan een derde partij lid . De enige manier om te controleren of een bestand is geïnfecteerd met een computervirus is om een antivirus scan uit te voeren . Wat je nodig hebt
Antivirussoftware
Toon Meer Aanwijzingen

Download 1 en installeer een antivirus programma voor de beveiliging . Een antivirusprogramma zal uitpluizen systeem bestanden, mappen en registersleutels voor mogelijke virusinfecties . PC World heeft een uitgebreide lijst met opmerkelijke antivirussoftware . Kies een programma en installeer het op uw geïnfecteerde computer . Kopen van 2

Systeemherstel uitschakelen . Systeemherstel is een back-up functie die een blauwdruk van het bestand instellingen en systeemconfiguraties bespaart . Echter , een computervirus kan kapen Systeemherstel en opslaan van een kopie van zichzelf . Wanneer uw antivirusprogramma uit de computer verwijdert het virus , zal de kopie opgeslagen in Systeemherstel reinfect uw computersysteem . Klik met de rechtermuisknop op ' Deze computer '. Selecteer het tabblad " Systeemherstel " . Klik op de " Turn Off System Restore " in. Klik op " OK".

Gebruik Veilige modus 3 . Veilige modus is een diagnostische modus van het besturingssysteem dat u toestaat om de computer op te starten met alleen essentiële processen opstarten . Het virus kan verbergen in actieve computergeheugen . Veilige modus zal het virus sluimerend maken , vervolgens waardoor het antivirusprogramma een kans om het virus op te sporen en te verwijderen . Start de computer opnieuw . Wanneer uw computer opstart , klikt u op de " F8 " knop op uw toetsenbord . Selecteer " Veilige modus . "
4

Voer een virusscan . Open uw antivirusprogramma . Voer een volledige scan . Het antivirusprogramma controleert het bestand archieven voor mogelijke virussen . Als het een virus detecteert , laat het antivirusprogramma om de infectie te verwijderen . Virussen kunnen computer resources kapen , persoonlijke informatie te stelen en snoop over uw surfgedrag . Wanneer de scan is voltooid , start u de computer en start normaal .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Waar kan ik een gratis downloa…
·How to Get Rid van Backdoor.Td…
·Hoe te verwijderen van de Soph…
·Norton Antivirus Software Besc…
·Hoe maak Norton Speed ​​Up My …
·Hoe te McAfee installeren op e…
·Hoe de Trial Verwijder Symante…
·Hoe te Symantec Virus Definiti…
·Hoe te eBlaster of andere Keyl…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Etiketten maken van uw Mac -compu…
·Hoe maak je een Excel-werkmap te openen …
·DVD Shrink & Copy Protection 
·Photoshop 8 Borduren Styles 
·Hoe maak je een symbool in OneNote Snelk…
·Hoe je nieuwe functie op Ubuntu streamen…
·Hoe je Odd Sized enveloppen in Word afdr…
·Hoe muziek uittreksel uit GBA Roms 
·Hoe te vermenigvuldigen in Microsoft Exc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com