Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe te Popups Delete
Als u wilt vervelende popups beëindigen vanaf uw systeemvak , moet u het malafide programma genereren van de berichten te verwijderen . Uw computer kan zijn besmet met een nep- beveiligingssoftware die per ongeluk werd gedownload van een dubieuze website . Eenmaal binnen het systeem , deze programma's wijzigen en maak een lijst van nep-infecties , die ze gebruiken om gebruikers bang te maken . Het programma stelt dat de geïnfecteerde bestanden alleen kan worden verwijderd door het kopen van een abonnement . Het doel van de nep- virus waarschuwingsberichten en de herhaalde popups is om nietsvermoedende gebruikers te verleiden tot het betalen van geld voor een programma dat niet bestaat . Ook in de volksmond aangeduid als " scareware " of " ransomware , " alle sporen van deze misleidende programma's moeten worden verwijderd uit het systeem . Instructies
1

Scan de computer met behulp van een bewezen programma voor de beveiliging . Populaire titels zijn Malwarebytes Anti - Malware en Spybot Search and Destro . Download een legitieme antivirus-of anti - spyware -oplossing van een betrouwbare bron ( zie bronnen ) en actualiseren van het programma na het installeren . Hebben van de nieuwste virusdefinities zal de software in staat stellen om nieuwe bedreigingen te volgen en op te sporen . Uitvoeren van een uitgebreide scan en reparatie van alle geïdentificeerde bedreigingen . Start de computer opnieuw als dit wordt gevraagd . Kopen van 2

Bestanden verwijderen in verband met het malafide programma . Klik op "Start ", vervolgens op "Zoeken . " Op het linker paneel , opgeven wat u wilt zoeken door het selecteren van " alle bestanden en mappen , " kies dan " Lokale vaste schijven . " Typ de naam van een bestand dat u wilt verwijderen in het vak opdracht en druk op "Enter ". Vista en Windows 7 -gebruikers kunnen op het Windows -logo op het bureaublad , en typ de naam van het bestand op de doos "Start Search " . Wanneer de bestanden zich bevinden , te verwijderen door met de rechtermuisknop te klikken en te kiezen voor " Verwijderen. "
3

Beëindig processen geïnitieerd door het malafide programma . Klik op "Start " en vervolgens " Uitvoeren " om het commando vak run te openen . In Vista en Windows 7 , houdt u de Windows-toets en " R " op hetzelfde moment aan het commando vak run te openen . Typ " taskmgr " en klik op "OK " om het scherm te starten . Klik op het tabblad " Processen " opent , markeert items die u wilt beëindigen , en klik op ' Proces beëindigen . " Klik op "Ja" of " OK" als er een waarschuwingsbericht weergegeven .
4

Open Windows Register-editor . Typ 'regedit' in de aanloop commando zoekvak en druk op " Enter ". U zult de Register-editor -interface opgesplitst in een linker en een rechter paneel te zien . Het linker paneel toont registersleutel en het rechter paneel toont bijbehorende registerwaarden voor de gemarkeerde toets.
5

Klik op "Edit " en vervolgens op " Zoeken" op de Register-editor scherm . Typ bekend registersleutels voor het malafide programma en druk op ' Enter '. Wanneer zich , met de rechtermuisknop op de registersleutel , selecteer " Wijzigen" en dan " Delete " om de sleutel uit het systeem te verwijderen . Wellicht moet u de computer opnieuw op te starten .
6

Verwijder de programma 's DLL-bestanden . Open de Opdrachtprompt scherm door te typen " cmd " in het commando vak run en op "Enter ". In het daarop volgende venster , type " cd , " dan is het volledige pad van de locatie van de DLL- bestand . Bijvoorbeeld, als een DLL- bestand met de naam " spyware.dll " ligt in " C : \\ spywarefolder , " type "cd ", dan " Space ", dan " C : \\ spywarefolder \\ spyware.dll " . Wanneer zich , verwijdert u het bestand door te typen " regsvr32 /u spyware.dll " ; vervang " spyware.dll " met de echte bestandsnaam . Sluit het scherm Opdrachtprompt .
7

Herstart de computer en scan met een gratis web - based scanner . Uw computer moet vrij zijn van malafide programma's zijn en moeten stoppen met het weergeven van valse viruswaarschuwingen .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe Web pop-ups Stop op Spywar…
·Trend Micro Internet Security …
·Hoe te beschermen uw Mac Van K…
·Norton Security Scan Definitie…
·Norton Internet Security 17 Ei…
·How to Get Rid van W32 Confick…
·Hoe de LSAS.Blaster Keylogger …
·Hoe te verwijderen JetSwap Saf…
·Hoe Security Center virus te v…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·PCAnywhere Features 
·Hoe maak je een PDF-bestand wijzigen 
·Hoe te CS 1.6 Achtergronden Bewerken 
·Beperkte Effecten op EPS 
·Wat is de extensie Wks ? 
·Hoe te Cartoon Pictogrammen maken in Ill…
·Hoe maak ik een Gradient op een enkele l…
·Hoe kan ik Excel Logic Commando Gebruik 
·Hoe PDF-bestanden te combineren met Read…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com