Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe maak je een display virus te verwijderen
Een display virus is een soort Trojaans paard dat dan van je desktop screensaver neemt en geeft valse beveiligingswaarschuwing pop - ups op je scherm . Dit type van het virus elimineert ook het beeldscherm en de screensaver tabbladen om u te houden van de mogelijkheid om uw screensaver te wijzigen . Om het display virus te verwijderen moet u het herstel van de weergave screensaver tabbladen nadat u een scan met uw Antivirus software te draaien . Wat je nodig hebt
Anti - virus software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Start uw antivirus programma door te dubbelklikken op het bijbehorende pictogram op uw bureaublad . Als u niet beschikt over een antivirus -programma , kunt u kopen of downloaden van een gratis een . AVG Free Edition is een antivirus optie .

Klik 2 op de " Nu bijwerken " of "Update" tab om uw antivirusprogramma te werken. Bijwerken door met de rechtermuisknop te klikken op het pictogram en " Nu bijwerken " of een optie op het drop - down menu "Update" .
3

Scan uw computer met uw antivirus programma op te sporen selecteren en verwijder eventuele virussen . Op je raam antivirus , klikt u op de "Scan Computer " of " Perform Scan " optie om de scan uit te voeren . De software zal automatisch detecteren en eventuele virussen verwijderen . Sluit uw antivirusprogramma nadat de scan is voltooid .
4

Ga naar het menu van uw computer op "Start " , die kan worden geopend door te klikken op de tab linksonder op uw bureaublad . Selecteer de " Run" -optie en typ " regedit.exe " zonder de aanhalingstekens op het lege tekstvak . Klik op " OK " zodat het venster Register-editor wordt geopend .
5

Zoek de map die zegt: " HKEY_LOCAL_MACHINE \\ Software \\ Microsoft \\ Windows \\ CurrentVersion \\ Policies \\ System " , die zal worden gevestigd op het linkerpaneel van het venster Register-editor en klik erop .
6

Zoek de instelling in het rechtervenster van de register-editor venster dat " NoDispSettingsPage " en klik met de rechtermuisknop op het leest . Kies " Wijzigen" op het drop - down menu , verander de waarde naar " 0 " en klik op "OK " om de wijzigingen toe te passen .
7

Zoek de instelling " NoDispScrSavPage " die zal worden op de juiste deelvenster van het venster Register-editor met de rechtermuisknop op te klikken en klik op " Wijzigen . " Verander de waarde op " 0 " en klik op "OK " om de wijzigingen toe te passen .

Look 8 op het linkerdeel van het venster Register-editor naar een map die " HKLM \\ Software \\ Microsoft \\ Windows zegt \\ CurrentVersion \\ Policies \\ System " en klik erop .
9

Zoek de instelling in het rechtervenster van de register-editor venster dat zegt" NoDispSettingsPage , "rechts - klik erop en kies de " Wijzigen " optie in het menu drop-down . Verander de waarde op " 0 " en klik op "OK " om de wijzigingen toe te passen .
10

Zoek de instelling in het rechtervenster van de Register-editor venster dat zegt " NoDispScrSavPage , " rechts - klik erop en selecteer " Wijzigen" uit het drop-down menu . Verander de waarde op " 0 " en klik op "OK " om de wijzigingen toe te passen . Sluit de Register-editor , het display virus is verdwenen en je screensaver zal weer normaal .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te ioloAV.exe Run in Taakb…
·Hoe maak je een virus controle…
·Hoe Personal AntiVirus krijgen…
·ThreatFire Installatie 
·Hoe kan ik Norton Annual Renew…
·Hoe maak je een Trymedia File …
·How to Get Rid van een Trojan …
·How to Get Rid van een Bot op …
·Hoe kan ik Norton software ver…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Advertenties blokkeren in FlashGe…
·Hoe kan ik meerdere cellen Bigger op Exc…
·Cyberlink PowerDirector 7 Systeemvereist…
·Hoe de metagegevens automatisch Track in…
·Hoe Web pop-ups Stop op Spyware Software…
·Cessna Caravan C - 208 Simulator Trainin…
·Hoe je meerdere clips converteren in Ner…
·Hoe om bestanden te krijgen van een comp…
·Open Office Compatibility 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com