Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe te verwijderen MSN Virus Antivirus
Veel virussen worden verspreid via online chat programma's zoals MSN ( Microsoft Network . ) Het programma komt met een optie voor de gebruiker om hun versie van MSN configureren om te werken met virusscanner van de computer ; iets wat veel chatters niet beseffen . Het wachtwoord voor de MSN-account kan worden aangetast . Dit is vaak het geval voor gebruikers die chronische problemen met de beveiliging van uw account hebben, dat wil zeggen hun rekening stuurt altijd spam . Wat je nodig hebt
Anti-virus software
MSN installer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Uninstall MSN . MSN kan worden beschadigd door het virus . Een volledige verwijdering van MSN is nodig om alle beschadigde bestanden te elimineren . Klik op ' Start ', ' Configuratiescherm ' en vervolgens ' Toevoegen en verwijderen Program . " Selecteer " MSN Windows Messenger " in het dialoogvenster en klik op ' Verwijderen '. Het programma wordt verwijderd . Dit kan enkele minuten duren . Herstart de computer . Wachtwoord
2

Change MSN 's . Meld u aan bij MSN website door een bezoek MSN.com . Klik op het tabblad " Hotmail " in de linkerbovenhoek van de pagina . Klik op "Opties" rechts van de pagina . Klik op ' Meer opties ' op het drop-down paneel . Klik op "Bekijk And Change My Account Information . " Op de " Account Information " pagina klikt u op "Wijzigen" naast " Password ". Volg de stappen op het scherm om het wachtwoord te wijzigen . Dit zal het wachtwoord van de MSN Messenger -account wijzigen .
3

Installeer anti-virus software . ESET NOD 32 , Norton , McAfee en SpyBot zijn allemaal uitstekende software-opties . Deze programma's zijn gratis te downloaden , maar vereist een abonnement bij te werken . Met ingang van 2010 , de vergoeding varieert tussen de $ 5 en $ 30 , afhankelijk van de software .
4

Scan de computer . Open de nieuw geïnstalleerde anti-virus software en doe een "Complete Scan" van de hele computer . Wacht terwijl de anti-virus software doet dit. Het kan enkele uren duren , afhankelijk van de snelheid en de omvang van de computer . Verwijder eventuele geïnfecteerde bestanden .
5

Installeer MSN . Download de nieuwste versie van MSN Messenger uit " windowslive.com /desktop /boodschapper . " Dubbelklik op het installatiebestand eenmaal is gedownload . Volg de aanwijzingen op het scherm om de software te installeren .
6

configureren MSN met de anti -virus software . Open MSN Messenger en meld u aan ( vergeet niet het nieuwe wachtwoord uit stap 2 . ) Klik op " Extra " in de menubalk en dan op " Opties ", selecteer " File Transfer . " Het vak "Scan Files Voor Virussen " moet worden gecontroleerd . Voer in het pad van de anti-virus software . Klik op " OK . " MSN moet vrij zijn van virussen en beschermd tegen alle schadelijke bestanden zijn.

Previous: Next:
  Antivirus Software
·De sterke & zwakke punten van …
·Hoe vindt u computervirussen 
·Hoe PC Cleaner pop-ups verwijd…
·Wat is Windows Security Alert …
·Hoe kan ik zien of een compute…
·Hoe te verwijderen Norton Secu…
·Hoe te W32 Pate Verwijderen B …
·Hoe maak je een Microsoft Secu…
·Over PC Anti - virus Gereedsch…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe een PDF maken vanuit Word 
·Hoe je Skype upgraden 
·Hoe je Disc Cleanup Install 
·Hoe maak je een goed Kaart in Illustrato…
·Hoe kan aanpassen hoe de Screen Reader S…
·Hoe te converteren M2TS naar DivX 
·Hoe te converteren Canon video afspelen …
·Hoe te Powerpoint gebruiken voor Compute…
·Hoe maak je een volledige verwijdering v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com