Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Problemen met een gebroken Kaspersky
Kaspersky Lab maakt een aantal producten ontwikkeld om apparaten, variërend van mobiele telefoons tot desktop-en laptop -computers om hele servers tegen internetbedreigingen , zoals virussen , Trojaanse paarden en malware te beschermen . De verschillende instrumenten , waaronder Kaspersky Mail Anti - Virus , Anti- Virus , Safe Desktop en Proactieve bescherming zijn van weinig nut , echter, wanneer Kaspersky wordt technische problemen. Een aantal van de meest voorkomende problemen hebben oplossingen die niet professioneel onderhoud nodig hebben . Installatie

Tijdens installeer, kunnen sommige gebruikers de foutmelding " De geselecteerde map of schijf bestanden bevat. De toepassing kan niet worden geïnstalleerd . " Dit gebeurt vaak nadat een gebruiker probeert om de volledige versie van Kaspersky anti - virus na het gebruik van een proef van het programma te installeren en kan ook af en toe gebeuren bij het updaten van het programma release. Reparatie dit programma door te klikken op " OK " om de waarschuwing te sluiten en de installatie scherm verlaten . Eenmaal terug op het bureaublad , klik op de knop "Start " en ga naar de map Computer . Vervolgens klikt u op de primaire harde schijf letters " C : " en selecteer de map Programma's . Vind het lab bestand Kaspersky in deze map en de hele map te verwijderen . Eenmaal verwijderd , start u de installatie van Kaspersky .
Update

Bij het bijwerken van Kaspersky 2009 of 2010 tot 2011 is het mogelijk om USB-functionaliteit te verliezen . Dit is te wijten aan een register fout begaan tijdens de installatie . Als je een toetsenbord en muis die geen gebruik maken van de USB-poorten aan te sluiten op de computer , download dan de Kaspersky Removal Tool uit Kaspersky.com , dubbelklikt u op de applicatie en volg de aanwijzingen om de registry fix te voltooien . Als uw toetsenbord en muis zijn uitgeschakeld , lossen dit probleem op door het downloaden van Kaspersky Rescue Disk 10 Special USB Recovery Edition en branden op een CD van een andere computer . Eens gebrand , begint de getroffen computer met de schijf al binnen en volg de instructies om de USB-poorten te repareren .
System Error 2

Hoewel het zelden , Kaspersky Internet Security of Kaspersky Anti - Virus kan het bericht " Activation fout Activation procedure voltooid met systeemfout 2 . " weer. Deze fout betekent het Kaspersky programma is het hebben van problemen contact opnemen met de Internet -database . Reparatie dit door eerst te zorgen voor de database is geactiveerd en dat de Windows Firewall is ingesteld om Kaspersky programma's om informatie te verzenden vanaf uw computer . Als dit niet service te herstellen , voert de anti - virus scan om de computer te controleren op het net worm Kido , ook wel bekend als Conficker en Downadup .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe kan ik uitschakelen Micros…
·Norton Ghost 2003 Instructions…
·Hoe je uitschakelen SpamKiller…
·Hoe kan ik Norton 2006 opnieuw…
·Hoe een virus Schoon vanaf een…
·Hoe maak je een computer vrij …
·Hoe de Services.exe Trojan vir…
·Hoe te sluiten McAfee 
·Het automatisch laden Avira 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe kan ik Excel converteren naar Word M…
·Tutorial voor Hibernate SQL 
·Hoe kan ik een PDF-bestand in Word opene…
·Hoe maak je een PDF converteren naar Exc…
·Hoe Microsoft DRM Problemen oplossen 
·Hoe maak je een BBT Extension File Creë…
·Hoe maak je een 3D PowerPoint Zorg 
·Hoe je het effect van grootte in ANOVA S…
·Hoe maak je een query Access Met Join De…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com