Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe te Take Out Adware
Schadelijke programmeurs creëren adware programma's om nietsvermoedende computergebruikers misleiden uit hun geld en credit card nummers , of bombarderen ze met advertenties . Zodra een adware-programma op uw computer gedownload - ofwel het geheim aan een ander bestand dat u downloadt of geïnstalleerd wanneer u een kwaadaardige webpagina bezoekt - het programma begint popping up advertentie ramen. Soms , het programma probeert je bang te maken door het creëren van ramen waarin staat dat uw computer is geïnfecteerd met verschillende kwaadaardige bestanden , suggereert dan heb je een bepaalde betaalde programma aangeboden door de exploitant van de adware te downloaden . Val niet voor de truc ! U kunt zich adware gebruik van een aantal gratis , effectieve instrumenten . Wat je nodig hebt
Adware programma voor het verwijderen
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download een programma dat adware removal biedt als een feature . Verschillende gratis tools bestaan ​​, met inbegrip van Lavasoft AdAware , Anti - Malware Malwarebyte 's en Microsoft's eigen Security Essentials -programma . Kopen van 2

Dubbelklik op . EXE-bestand van de gedownloade programma 's om de installatie te starten . Volg de instructies van de installatiewizard totdat het programma is geïnstalleerd .
3

Open het verwijderen van adware programma . Kijk voor een " Update" knop . Klik erop om de meest recente virus en adware definities te downloaden .

Kijk voor een " scan " -knop of tab na de updates klaar downloaden 4 . Klik erop en beginnen aan een volledige systeemscan uit .
5

Laat de scan te voltooien , dat een lange tijd kan duren als u een grote , volle harde schijf . Nadat de scan is voltooid , wordt een samenvatting venster pop-up en een lijst van alle gedetecteerde adware of andere kwaadaardige bestanden . Delete elke gedetecteerde bestand .
6

Voer het adware- programma voor het verwijderen in de veilige modus na de eerste scan . Als u uw Windows- computer op te starten in de veilige modus , start het programma opnieuw en druk herhaaldelijk op de toets F8 zodra de computer opnieuw wordt opgestart . Selecteer " Veilige modus " uit de lijst met opties die verschijnt . Open en run de adware programma voor het verwijderen zodra uw bureaublad laadt .
7

Start normaal op de computer nadat u de scan in de veilige modus draaien . Scan de computer een derde keer om er zeker van de adware wordt volledig verwijderd .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te verwijderen Trend Micro…
·Wat is Internet Denial of Serv…
·Hoe kan ik Antivirus Programma…
·Hoe te verwijderen Avira AntiV…
·How to Get Rid van een Compute…
·Hoe System Volume Information …
·Handmatig bijwerken van AVG 8.…
·Hoe kan ik een uitzondering ma…
·Hoe te verwijderen Norton Anti…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe een Norton Block File Run 
·Hoe te CSO bestanden comprimeren 
·Hoe kan ik Excel gebruiken voor lineaire…
·Hoe te converteren M2TS naar WMV HD 
·Wat zijn Digital Dashboards ? 
·Hoe je uitschakelen Symantec Antivirus 9…
·Hoe kan ik een Word- document Make Allee…
·Hoe gebruik Excel om Verhoudingen Bereke…
·Hoe te converteren naar Adobe Reader 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com