Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe maak je planten groeien in Flash CS3
Flash CS3 animatie software leidt het peloton voor functies en gebruiksgemak . Maar de feature set is zo rijk het kan ontmoedigend zijn voor beginners. Een manier om te leren om de Flash- tijdlijn is een eenvoudige animatie met behulp van verschillende software functies te creëren . Waardoor planten groeien kan een geweldige starter project . Instructies
1

Teken je beeldelementen . Begin met een eenvoudige installatie , zoals een zonnebloem . Maak de elementen in Flash of importeren uit een ander beeldbewerkingsprogramma . U zult een steel , een blad , een blad en een cirkel vorm voor de zaden nodig . Kopen van 2

Vul de achtergrondlaag met een hemel kleur en schilder dan gras of vuil op de top van het. Voeg een nieuwe laag voor elk van uw zonnebloem delen . Selecteer het object zaden en te converteren naar een symbool ( F8 ) met de op " Movie Clip " met de naam " Zonnebloem " .
3

Dubbelklik op " Zonnebloem " te openen panden de filmclip tijdlijn . Maak een nieuwe laag en sleep het bloemblaadje element op zijn plaats , zodat het lijkt te groeien uit de zaden . Voeg nieuwe exemplaren van het blaadje op het podium en draai ze rond de zaden . Sleep de zaden laag aan de bovenkant van de tijdlijn en terug te keren naar de belangrijkste scène .

Positie 4 de zonnebloem elementen de gewenste manier met de zonnebloem filmclip aan de top van de stengel en het blad eronder de bloem , maar groeit uit de stam (u kunt ook een nieuwe laag te maken en voeg een kopie van het blad groeit vanuit de andere kant ) .
5

Selecteer alle lagen in frame 30 en type " F5 " om de animatie snoer verlengen . Selecteer frame 12 in alle lagen van de planten en type F6 om keyframes toe te voegen aan elke laag . Klik in een frame op de stengel laag tussen de twee keyframes en voeg " Motion Tween " ( Insert menu submenu Timeline ) .
6

Selecteer de steel object in frame 1 en sleep deze naar beneden zodat alleen de tip verschijnt boven de grond . Selecteer de bladeren en bloemblaadjes in frame 1 en verwijder ze (ze zullen nu niet opdagen tot Kader 12 ) .
7

keyframes toe aan Frame 30 van het blad en bloemblad lagen vervolgens een bewegings-tween van Frame 12 . Terug naar frame 12 en de grootte van elk element 10 procent . Verplaatsen ze op de stengel . Als u afspeelt je animatie de stoom zal groeien van de grond en vervolgens het blad en zonnebloem zal ontvouwen van de stengel .

Previous: Next:
  animatie Software
·Oscilloscoop Video After Effec…
·Hoe te Prototypes maken in Fla…
·Wat is Microsoft Silverlight g…
·Hoe te Achtergrondmuziek toevo…
·Hoe te verminderen SWF File Si…
·How to Make Vlag Wave gebruike…
·Hoe kan ik een SWF Aanklikbare…
·Hoe kan ik Flash . FLA -bestan…
·Hoe te versnellen of vertragen…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te doen de Verborgen Gezichten op Sk…
·Skype -protocol -analyse 
·Hoe te converteren van FLV -bestanden na…
·Hoe maak je een gebruiker verbreken van …
·Hoe te CDR converteren naar Illustrator 
·Hoe maak je een Security in Quicken verb…
·Hoe kan ik aftrekken Data in Microsoft E…
·Hoe je ACT Database Software gebruiken 
·Hoe te Boardmaker converteren naar PDF 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com