Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe kan ik geluid aan een FLV toevoegen in Flash 8 ?
U kunt geluid toevoegen aan FLV ( Flash Video ) digitale video in Flash 8 door het inbedden van het FLV in de tijdlijn . Plaats vervolgens een nieuwe laag en verankeren van de soundtrack . Afhankelijk van de grootte en lengte van de video , deze werkwijze kan een vrij grote SWF film bestand . U kunt deze methode gebruiken , hoewel, voor relatief korte --- minder dan een minuut lang --- videos . Voor een grotere FLV- video , moet u de audio track toe te voegen in een digitale video-editor , zoals Adobe Premier , en vervolgens koppelen het FLV-bestand naar de SWF film , in plaats van het insluiten van de tijdlijn . Inbedding FLV in Flash 8

Open de Flash- FLA filmbestand waarbij u een video in Flash 8 insluiten . Maak een nieuwe laag in de tijdlijn paneel - " Insert Layer "-knop in de linkerbenedenhoek van het paneel . Ga naar het frame op de nieuwe laag waar je de video te spelen beginnen en steek willen een keyframe --- rechtermuisknop op het frame en kies "Insert Keyframe " van de fly - out menu . Om het FLV- bestand te importeren , selecteert u het nieuwe hoofdframe en gebruik Flash 's " Video importeren " optie : Klik op " File " op de menubalk , kies " Importeren" en selecteer vervolgens " Video importeren " van de fly - out . Blader naar de map met de video die u wilt importeren , selecteer het en klik op 'Openen'.

Klik op de knop "Volgende " . Dit brengt u naar de " Deployment " dialoogvenster . Selecteer de ' Video insluiten in SWF -en spelen in de tijdlijn " keuzerondje . Een waarschuwing verschijnt aan de rechterzijde van het dialoogvenster . Het is een goed idee om de waarschuwing te lezen voordat u verder gaat . Het geeft advies over wanneer en hoe u deze optie gebruiken. Klik op de knop "Volgende " om naar het " insluiten " dialoogvenster . Zorg ervoor dat " Plaats bijvoorbeeld op het podium , " " Openen tijdlijn indien nodig , " en " Integreer de hele video " zijn allemaal geselecteerd , en klik vervolgens op " Next . " Klik op de knop 'Voltooien' om de video in te sluiten . Flash plaatst de video op het podium en breidt de tijdlijn , indien nodig , om het tegemoet .
Toevoegen Soundtrack

Voeg nog een laag aan de tijdlijn voor de soundtrack en steek een keyframe waar u wilt dat het geluid af te spelen . Importeer het geluidsbestand naar de " Bibliotheek --- Bestand menu == > Importeren == > Importeren naar bibliotheek . " Flash voegt het geluid naar de bibliotheek . Selecteer het hoofdframe op de soundtrack layer en sleep het geluidsbestand van de bibliotheek naar het podium . Als u het geluidsfragment is niet lang genoeg om de gehele lengte van de video af te spelen , selecteert u het keyframe en zet het geluid op " Loop" in het deelvenster Eigenschappen Frame . Als het geluid te lang is , plaatst u een keyframe waar je wilt dat het afspelen te stoppen en duidelijk de kaders achter het hoofdframe .

U hebt een soundtrack toegevoegd om te spelen met uw FLV -video .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe maak je een Headline in GI…
·Tekst effecten in Flash 8 
·Hoe maak je een banner in Flas…
·Hoe te Poser gebruiken 
·Over Animatie Apparatuur 
·Hoe maak je een lettertype toe…
·Hoe maak je een screensaver co…
·Hoe kan ik een achtergrond ani…
·Wat zijn de voordelen van Maya…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te wijzigen Waar Microsoft Automatis…
·Hoe te spelen Personal Music in Sims 2 
·AutoCAD DVD Training 
·Hoe maak je een kaart van een Excel-werk…
·Hoe maak je een Flash Media Player Bewer…
·Powerpoint Features 
·Hoe te QuickBooks Pas 2007 Rapporten 
·Hoe maak je een PowerPoint- sjabloon imp…
·Hoe maak je de effecten in X-Men : The L…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com