Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
Hoe te Naadloze Vector Patronen maken in Illustrator
Vector graphics zijn eindeloos bruikbaar , het verstrekken van de mogelijkheid om beelden te schalen op en neer , zonder enig verlies van kwaliteit . Maken naadloze patronen in dergelijke werkwijze breidt deze mogelijkheden verder . Misschien van plan om je zelfgemaakte patronen te gebruiken alleen in Illustrator , om vormen te vullen en te gebruiken als borstels , of u plannen om uw naadloze patronen te zien zoals wallpapers of stoffen hebben . In ieder geval zal het leren van deze vaardigheid vele deuren openen voor toekomstige artistieke creaties . Instructies

Open Illustrator en maak een nieuw plein document 1 , ongeveer 400 pixels bij 400 pixels . Kopen van 2

Maak verschillende vormen te nemen in uw patroon . Gebruik de functie " Penseel " om uw eigen tekenen of gebruik maken van de " rechthoek ", " Ellips " of een andere vorm van instrumenten om vooraf ingestelde geometrische vormen te maken .
3

Selecteer het " gereedschap Rechthoek " uit het " tools" -paneel. Klik op je kunst boord om het " Rectangle " opties . Geef de afmetingen van uw document als uw vierkant formaat . Klik op " OK . " Positioneer het plein over je kunst bord door te klikken en te slepen . Dubbelklik op het vakje " Fill " in het " Tools" paneel om een vulkleur voor uw vierkante selecteren . Klik op " OK " aan te brengen . Klik rechts op het plein en selecteer " Arrange ", "Stuur naar terug. " Vergrendelen op het plein , terwijl het nog steeds door te kiezen voor ' Object ', ' Lock ', ' Selection '.
4

Schik de vormen op de top van je vierkant op evenwichtige wijze wordt geselecteerd . Overlappen niet een van de randen van het plein .
5

Selecteer " Alles , " " Snap to Point . " Klik op " View" nogmaals en kies ' Toon linialen '. Klik en sleep heersers op uw werkplek om gidsen te creëren . Sleep twee gidsen van uw bovenste liniaal en drop ze op de bovenste en onderste lijnen van je vierkant . Sleep twee gidsen van je linker liniaal en drop ze op de linker en rechter grenzen van je vierkant .
6

Voeg een vorm die overlapt een enkele rand van het plein , of door het kopiëren en plakken van een van uw huidige vormen of het tekenen van een nieuwe. Selecteer zowel de vorm en de hulplijn doorkruist door te oordelen " Shift " ingedrukt en klik ze allebei. Kies ' Bewerken ', ' Kopiëren'. Klik op "Edit ", " Plakken " om een duplicaat van beide posten te creëren .
7

Selecteer beide kopieën van de vorm door te oordelen " Shift " en te klikken . Gebruik de gids voor de dubbele vorm langs de tegenoverliggende rand van het plein van de oorspronkelijke lijn . Hold " Shift ", beweeg zijwaarts of omhoog en omlaag om alle bewegingen parallel aan het origineel te houden .

Herhaal stap 8 6 en 7 , het evenwicht van voorwerpen in de patroon . Als vorm overlapt een hoek kopieer beide geleiders overlapt en het object zelf wanneer duplicaten want corner voorwerpen moeten dupliceren en uitlijnproces driemaal uitgevoerd zijn voor iedere hoek van het patroon waarin het overloopt < . br >
9

Selecteer het plein in het " Lagen " -paneel. Klik op het hangslot symbool naar links om het te ontgrendelen . Verwijder de omtrek als er , klikt u op het vakje " Stroke " in het " Tools" -paneel. Kies " Geen " - geïllustreerd door een rode diagonale lijn - eronder
10

Kies "Edit ", "Kopiëren " met de doos nog steeds geselecteerd . . Selecteer "Edit ", " Plakken in Back . " Klik op het vak " Fill " in het "Extra " -paneel en kies " Geen. " Kies ' Object ', ' Lock ', ' Selection '.
11

Selecteer "View ", " Guides ", "Hide Guides . " Selecteer de objecten en de achtergrond vierkant door te kiezen voor "Select ", " All " of vasthouden " Shift " en klikken op elk item . Kies " object ", " Groep "
12

Kies "Edit ", " Plakken om Front" op het plein te kopiëren - . Nog steeds op het klembord - aan de voorkant van het patroon . Selecteer alle objecten door te kiezen voor "Select ", " All . " Klik op " Crop " in de " Pathfinder " paneel .
13

Sleep uw ingevulde patroonstaal aan de " Stalen " paneel .

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·Hoe de kleur van de borstels i…
·Hoe maak Illustrator Previews 
·Hoe te Transparante Letters in…
·Hoe maak je een BloemenRol mak…
·Hoe de Text Box opnieuw format…
·Spotlight Effect in Illustrato…
·Hoe maak je een typografische …
·Hoe maak ik een EPS importeren…
·Hoe maak je een cirkel met Ado…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te DVDx gebruiken 
·Hoe zet ik een grafiek naar een Microsof…
·Hoe te gebruiken Skype voor Bel een numm…
·Hoe maak je een Primary Links Drop Down …
·Hoe kan ik Excel Columns Verdeel 
·Hoe om gegevens van de SQL 2008 tot Orac…
·Hoe Set Up Remote Desktop Zonder een VPN…
·Hoe te gebruiken Excel AANTAL.ALS 
·Hoe maak je een tabel in Draw Adobe Phot…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com