Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
Hoe te Lay out Documenten in Illustrator
Haal het meeste uit uw werk in Adobe Illustrator door crafting bestanden die zijn eenvoudig te updaten , te herzien en hergebruiken . Het is gemakkelijk te raken in de opwinding van het ontwerpen en tekenen , alleen om later terug te kijken naar uw werk en vraag me af waarom je geregeld zijn elementen van de manier waarop je deed , wat er op een aantal van haar verborgen lagen en waar je essentiële middelen binnen een mengelmoes elementen . Neem de tijd om uw bestanden in overeenstemming met eenvoudige principes gericht op het produceren consistente , goed georganiseerde werk . Instructies
1

Kies bestandsnamen met zorg . Vermijd elk document " final " te roepen , tenzij het ​​eigenlijk is voltooid en goedgekeurd . Voorzien van een letter of cijfer aan het einde van bestandsnamen aan te geven waar in een reeks van revisies elk individueel document behoort . Kopen van 2

Isoleer discrete bronnen op hun eigen lagen . Dit maakt het veel gemakkelijker voor een preview elementen van uw ontwerp op basis van eenvoudige criteria , zoals het bekijken soort op zichzelf selecteren , te transformeren en te verwijderen .
3

Naam uw document lagen zodat je kunt zien waar u geplaatst uw dossier elementen . U weet wellicht dat Layer 7 bevat uw type of Layer 12 is vergrendeld en verborgen omdat het ook een out - of-date versie van een deel van uw ontwerp , maar je mag niet deze essentiële details te herinneren over zes maanden, wanneer u het bestand opnieuw opent om uit te pakken een deel van het voor een ander project .
4

Organiseer uw stalen zodat je kleuren sorteren zinvol . Gebruik Adobe Illustrator deelvenster Stalen om afzonderlijke steunkleuren uit proces kleuren en door de gebruiker gedefinieerde kleuren van standaard tinten gekozen Pantone -bibliotheken .
5

Delete stalen die u niet nodig hebt . Standaard , Adobe Illustrator creëert documenten vooraf gevuld met vullingen , patronen en andere stalen die irrelevant zijn voor uw werk kan zijn . Verminder het documentformaat en complexiteit door het wieden van ongebruikte middelen .

Delete bitmaps 6 nadat u ze te traceren als je werk is gebaseerd op beelden die u moet herschrijven . Tenzij je de behoefte om uw tracing werk overdoen anticiperen , overgebleven bitmaps alleen maar toenemen bestandsgrootte .
7

Vermijd lege soort voorwerpen rondslingeren op uw tekengebied . Het is gemakkelijk om absentmindedly klikken met het gereedschap en vergeet de karakterloze soort object het produceert te verwijderen , maar deze ongevallen kunnen uw document verwachten toegang tot lettertypen die u niet gebruikt in uw drukklare materiaal te verlaten .

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·Hoe te wijzigen kleur in een v…
·Hoe te verbinden twee eindpunt…
·Hoe te Paths tellen in Illustr…
·Hoe te Kleuren omkeren Over An…
·Hoe te Compound Objects Vul Il…
·Hoe je tekst combineren met vo…
·Hoe kan ik een barcode in Adob…
·Hoe om tekst te dupliceren in …
·Hoe maak ik meerdere pagina's …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je meerdere video- overgangen invoeg…
·Freeware Monitoring & Spyware Software 
·Hoe te scannen naar PDF met een Canon MP…
·Hoe maak je een interactief Whiteboard P…
·Hoe kan ik een macro toewijzen aan een t…
·Hoe te Berekening weergave resultaten in…
·Hoe kan ik muziek op mijn MP3 From My Me…
·File Extension DOCX Definition 
·Hoe kan ik een DVD naar een SD-kaart kop…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com