Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Problemen met grafische kaarten
Terwijl de meeste moderne computers grafische chips hebben geïntegreerd op de moederborden die meer dan voldoende zijn voor het draaien van het besturingssysteem en de meeste zakelijke softwarepakketten , als je een gamer of ernstig ontwerper , een fatsoenlijke grafische kaart is een must . Net als alle hardware , echter , grafische kaarten hebben hun eerlijk deel van de problemen , indien niet geïnstalleerd of onderhouden . Deze problemen kunnen zich manifesteren in verschillende fouten en crashes die schadelijk zijn voor de prestaties van de computer . Oververhitting

Een van de meest voorkomende problemen met grafische kaarten , met name gaming degenen ,
is oververhitting . Dit probleem kan zich manifesteren als uw computer crasht of opsluiten , vaak met horizontale of verticale grijze lijnen weergegeven op uw monitor . Om dit probleem te voorkomen zorg ervoor dat uw computer is in een goed geventileerde ruimte en dat de grafische kaart heeft voldoende koeling .
Onvoldoende Macht

meeste moderne grafische kaarten
heeft zeer hoog vermogen eisen en als hieraan niet wordt voldaan kan het resulteren in een zeer trage prestaties of de computer crashen . Loopprestatie - intensieve applicaties zoals games kunnen resulteren in meer voeding nodig , wat betekent dat de computer normaal kan functioneren totdat de toepassing wordt uitgevoerd . Het installeren van een kwaliteit voeding met stabiele vermogen dat aan de eisen van de grafische kaart overschrijdt zal helpen met dit probleem .
Over- kloksnelheid

Over- kloksnelheid is het proces van het veranderen van de snelheid en het voltage instellingen van een grafische kaart om zijn prestaties te verbeteren dan de standaard specificaties . Terwijl de meeste grafische kaarten hebben een beetje speelruimte als het gaat om over- klokken , het overschrijden van de grenzen kan schade veroorzaken en leiden tot problemen met de grafische kaart . Terwijl er software programma's die kunnen helpen bij het ​​overklokken proces en soms zelfs over - kloksnelheid applicaties die met de grafische kaart , als je niet bekend bent met het proces , is het veiliger om het niet te doen .
< Br >
Driver Fouten

verouderde of onjuiste drivers
voor grafische kaarten kan tot problemen , dus het is aangeraden dat deze worden up to date gehouden . De meeste merken van grafische kaarten worden geleverd met software die automatisch zal u vragen om de drivers te updaten vanaf het internet als er nieuwere versies beschikbaar zijn of anders kunt u de website van de fabrikant te controleren van tijd tot tijd om ze handmatig te updaten . Het hebben van onjuiste of verouderde drivers zal resulteren in fouten, zoals slechte prestaties en frequente crashes .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·M2N - SLI Deluxe Specificaties…
·Hoe Memory van uw computer te …
·Wat is PC100 geheugen? 
·Hoeveel niveaus van helderheid…
·Soorten SODIMM geheugen 
·Hoe je uitschakelen schrijven …
·Hoe maak je Geef een Dell Insp…
·Processor Vs . RAM 
·Hoe Set Up Toshiba RAM Video M…
  Related Articles
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe te Tether Met een iPad 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad gebruiken met een m…
Toepassingen die komen met de iPad 
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
iPad Apps die werken met Excel 
  Hardware Articles
·Specificaties voor de Dell Dimension 430…
·Hoe maak je een HP Moederbord Reparatie 
·Hoe maak je een PC doneren aan een goed …
·Hoe maak je verbinding een Kodak Digital…
·Kindle DX Specificaties 
·Hoe te wijzigen Fan Snelheden op een PC 
·Hoe maak je een zelftest uitvoeren op ee…
·Instructies voor het navullen van HP F44…
·AMD Chip Types 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com