Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Intel Extreme Graphics 2 Specs
De Intel Extreme Graphics 2 is een on - board of geïntegreerde grafische chip die de Intel Corporation uitgebracht in 2003 . Als een grafische chip , de Intel Extreme Graphics 2 is verantwoordelijk voor het assisteren microprocessor van een computer in de verwerking van driedimensionale graphics . Zoals Notebookcheck merkt de Extreme Graphics 2 heeft een " lage " performance , wat betekent dat het niet geschikt voor geavanceerde gaming functies . Voor meer informatie over de Intel Extreme Graphics 2 , kunt u een aantal van de belangrijkste specificaties . Compatibiliteit

Intel
bevat de Intel Extreme Graphics 2 chip op de Intel 852/855 chipsets , met name de GM , GME en GMV rassen die laptop computers ondersteunen met Celeron , Centrino en Pentium 4 microprocessoren . De Intel Extreme Graphics 2 is compatibel met 2D-en 3D- application programming interfaces ( API's ) , in het bijzonder Microsoft's DirectX 8 API . Voor outputcompatibiliteit , de grafische chip zorgt voor een versnelde grafische poort ( AGP ) digitale display -kaart voor aansluiting op tv's en een dubbele digitale video-uitgang ( DVO ) -poort voor het aansluiten van flat - panel monitoren . Als een supporter van meerdere beeldschermen , kan de Intel Extreme Graphics 2 grafische gelijktijdig op twee verschillende types display. Deze weergave types zijn voorzien van televisie , cathode - ray tube ( CRT ) beeldschermen , digitale visuele interfaces ( DVIS ) en low - Voltage Differential Signaling ( LVDS ) systemen .
Intern pad

De interne pad van een grafische chip verwijst naar het aantal rijstroken van dataverkeer die chip is geschikt . De Intel Extreme Graphics 2 heeft een 256 - bit interne weg , waardoor de chip te voorzien in tot vier patronen per pixel op een enkele doorgang of gegevens . Een hogere hoeveelheid textures per pixel correleert met meer realistische atmosferische effecten en details van het oppervlak .
Resolutie Specs

De Intel Extreme Graphics 2 heeft een digitaal - naar - analoog omzetter ( DAC ) met een frequentie , of kloksnelheid van 350 MHz . Deze specificatie geeft aan hoe vaak een grafische chip genereert elektronische pulsen voor het omzetten van de computer binaire code in zichtbaar , analoge signalen . Met behulp van de 350 MHz DAC , kan de Intel Extreme Graphics 2 de Quantum Extended Graphics Array ( QXGA ) resolutie te ondersteunen . QXGA houdt een maximale schermresolutie van 2048 horizontale lijnen van pixels bij 1536 verticale lijnen van pixels .
Memory

delen systeemgeheugen met grafisch display , toepassingen van een computer en het besturingssysteem , de Intel Extreme Graphics 2 maakt gebruik van Dynamic Video Memory Technology ( DVMT ) 2.0 . Deze technologie elimineert de noodzaak voor dedicated of stand - alone grafisch geheugen , terwijl ook het voorkomen van de grafische chip van vergrendelen of over - met behulp van het systeem geheugen , wat een negatieve impact op de prestaties van een computer kan hebben . Met behulp DVMT 2.0 , de Intel Extreme Graphics 2 kan maximaal delen tot 64 MB systeemgeheugen .
Speed ​​Specs

De kloksnelheid en de shader snelheid van de Intel Extreme Graphics 2 verbonden , zowel in staat is 133 MHz . Terwijl kloksnelheid verwijst naar hoe vaak het Extreme Graphics 2 , als geheel genereert elektronische pulsen voor het uitvoeren van opdrachten , shader snelheid geeft aan hoe vaak de grafische chip shaders of afzonderlijke kernen verwerking genereren elektronische pulsen voor het uitvoeren van opdrachten . Met beide specificaties , hogere snelheden te correleren met snellere grafische verwerking .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Kort uitleggen SLI technologie…
·Hoe naar Buffalo RAM -geheugen…
·Welke Slot zet je RAM in op ee…
·Hoe Hook Up Internal Memory Ca…
·RAM Specificaties voor een Del…
·Hoe maak je een PC Moederbord …
·GeForce 9600GS 768MB Specifica…
·Hoe te Internal Headers verbin…
·Hoe te openen een HP Pavilion …
  Related Articles
Hoe te Graphics voor de iPad ontwerp 
Hoe maak je een grafische computer te bo…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Hoe te kopen een grafische kaart voor Ma…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
Hoe maak je een nieuwe grafische kaart k…
Hoe maak je een PCI grafische kaart kope…
Hoe maak je een PCI - E grafische kaart …
Hoe te kopen een grafische kaart voor vi…
  Hardware Articles
·Hoe te Refill HP 93 Color inktcartridges…
·Hoe kan ik controleren Dell Batterij Mod…
·Hoe kan ik een MSI Wind Processor Upgrad…
·Kunt u gebruik iWeb zonder MobileMe ? 
·Hoe Songs Put on Your Flash Drive & Stee…
·Hoe bekijkt een PC op een TV 
·Hoe u uw computer sneller op de Games Ma…
·E Ink Vs . LCD 
·Hoe maak je een spel op het toetsenbord …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com