Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Problemen met Medion laptops
Net als alle computers , Medion laptop zijn complexe onderdelen van de uitrusting die kan breken of defect in een verscheidenheid van manieren . Er zijn een aantal fixes die u kunt maken om jezelf te verlichten van de meest voorkomende problemen die Medion laptops echter pest , en je zal alleen een kruiskopschroevendraaier nodig . Problemen met de voeding

Begin met de meest voor de hand liggende problemen eerst voordat toevlucht te lastiger reparaties
. Zorg ervoor dat uw AC-adapter voor de Medion laptop correct is aangesloten op de achterkant van de machine , en dat het andere uiteinde van de adapter is knus in een stopcontact of een overspanningsbeveiliging. Als dit niet de macht echter opnieuw in voor uw Medion laptop , kunt u op zoek naar een accu die zo is verslechterd dat moet worden vervangen . Schakel de laptop en ontkoppel de AC-adapter . Draai de Medion om en zoek de horizontale omtrek van de batterij boven de onderzijde van de laptop . Er is een glijdende release-mechanisme voor de accu rechtstreeks door haar omtrek . Schuif het mechanisme naar pop uit en laat de batterij te vervangen .
Toetsenbord Kabel uitschakeling

Als uw toetsenbord defect is en niet reageert , probeer dan de Medion laptop eerst herstarten . Als dit niet de oplossing van de kwestie en als alle andere aspecten van uw laptop lijkt te werken , schakel dan de Medion en pop uit de batterij voor veiligheidsdoeleinden. Verwijder de schroeven aan de onderkant van het apparaat die zijn gemarkeerd met een identificerend toetsenbord icoon . Gebruik een kruiskopschroevendraaier om dit te doen , en dan flip de Medion laptop terug over en trek het losse toetsenbord deels uit zijn behuizing . Kennis te nemen van het toetsenbord kabel die loopt van de onderkant van het toetsenbord naar de basis van de Medion laptop . Zorg ervoor dat deze kabel niet wordt losgekoppeld van de connector aan de basis . Als het is, sluit de kabel weer aan op de connector en duw de connector naar beneden in de horizontale , " geblokkeerd" positie . Plaats het toetsenbord en de schroeven .
Inverter Cable uitschakeling

Als uw monitor lijkt te hebben gefaald en je hebt al de instellingen voor helderheid aangepast , kan het zijn een teken dat je backlight voor de monitor van de Medion laptop niet in werking is . Dit is waarschijnlijk te wijten aan een verbroken inverterkabels . Controleer de omvormer kabel door het verwijderen van de kant van de monitor . Er zijn schroeven rond de omtrek van de ring , elk bedekt met een kunststof dop of afdichting voor esthetische doeleinden . Pop deze uit en leg ze opzij , verwijder vervolgens elke schroef met de kruiskopschroevendraaier . Zodra de schroeven zijn verdwenen , gewoon loslaten op de ring om de omvormer -kabel aan de onderkant van het scherm te verwijderen . Het moet worden meegenomen in de omvormer aan boord eronder via de inverter kabel connector . Als het wordt losgekoppeld , steek de stekker weer in de connector en zet het neer op dezelfde manier waarop u het toetsenbord connector deed . Dit zou de backlight herstellen . Vervang de bezel , schroeven en de plastic verzegeling .

Previous: Next:
  laptops
·De beste videokaarten voor een…
·Phenom 820 Vs . Intel i3 
·Hoe schoon Underneath een lapt…
·Wat is een LCD Bezel ? 
·Hoe kan ik een nieuwe laptop h…
·Hoe de voeding vervangen op ee…
·Hoe kan ik een Eee PC 1000H Re…
·Hoe te Hookup WiFi thuis op ee…
·Welke Dell-laptops Werk met ee…
  Related Articles
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe te Tether Met een iPad 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad gebruiken met een m…
Toepassingen die komen met de iPad 
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
iPad Apps die werken met Excel 
  Hardware Articles
·Zijn Macht Generators veilig voor comput…
·Scanner naar Computer Information 
·Hoe maak je animaties opslaan naar een F…
·Hoe om extra RAM kopen voor uw computer 
·Hoe Hook Up een tv aan op een geluidskaa…
·Wat zijn DVI en HDMI 
·Wat zijn Interne & Externe modems ? 
·Canon MP830 Vs . MX850 
·De HP 5610 is een alles - in-een apparaa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com