Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Processoren Compatibel met de HP OmniBook 6000
Het Omnibook 6000 was een laptop computer gemaakt door Hewlett - Packard en gelanceerd in 2000 . Er waren vier verschillende Intel-processors die kunnen worden ondersteund door deze notebook . De Omnibook 6000 is niet meer beschikbaar voor aankoop van HP , maar onderdelen en upgrades zijn verkrijgbaar bij verschillende Web leveranciers. 550 MHz processor

Een van de processors compatibel met de HP Omnibook 6000 was het 550 MHz Mobile Intel Celeron processor . De 550 MHz snelheid cijfer verwijst naar de core snelheid van de processor . Deze processor heeft een 128 KB level twee cache. De cache voor deze processor was vier - weg -en set - associatief . De Mobile Celeron processor had een front side bus of FSB , snelheid van 100 MHz . De FSB is het apparaat dat de CPU verbindt met het systeemgeheugen .
600 MHz processor

andere CPU die compatibel zijn met deze laptop was de 600 MHz Mobile Intel Pentium was III processor . Deze processor heeft een vier-weg , set - associatieve 256 KB level twee cache-geheugen aan boord . Het niveau van een cache was 32 ​​KB , 16 KB data en 16 KB instructie . De FSB snelheid voor dit model was 100 MHz , waardoor de bus - naar -core -ratio 6 . Deze processor heeft 32 - bit instructieset . De lithografie voor deze CPU was 180 nanometer . De maximale thermisch ontwerp punt , of TDP , was 23 watt . VID spanningsbereik voor deze processor was 1,35-1,6 volt . Deze processor kenmerkte Intel SpeedStep Technology . SpeedStep Technology was een ontwerp dat bedoeld is om het energieverbruik te minimaliseren door het regelen van de frequentie en voltage van de processor op basis van belasting eisen .
650 MHz processor

650 MHz Mobile Intel Pentium III-processor was ook compatibel met de HP Omnibook 6000 laptop . Deze processor , net als de anderen compatibel zijn met deze notebook , had een single core met een enkele draad . Het niveau twee cache was 256 KB . De kloksnelheid is 650 MHz , en de FSB snelheid was 100 . Dit maakte de bus - naar -core -ratio 6,5 . Deze processor ook gekenmerkt 180 nanometer lithografie. De maximale TDP voor deze processor ook 23 watt . Deze processor ook gekenmerkt de Intel SpeedStep Technology .
700 MHz processor

De Omnibook 6000 kon ook de 700 MHz Mobile Intel Pentium III-processor . Het niveau van twee -cache voor deze processor was 256 KB . De processor heeft een 32 - bit instructieset . Het niveau van een cache was 32 ​​kB , met 16 KB van instructie en 16 KB aan gegevens . De max TDP was 23 watt . De junction temperatuur van deze processor is 100 graden Celsius .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een harde schijf w…
·Hoe de Volume aanpassen op een…
·Toshiba Satellite Pro L40 Gede…
·Hoe te Ongewenste Pre -Install…
·Hoe maak je een computer touch…
·De ThinkPad T500 Recovery 
·Hoe Hook Up Sprekers op een la…
·Hoe op te starten in een herst…
·Hoe te vervangen Laptop Moeder…
  Related Articles
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe te Tether Met een iPad 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad gebruiken met een m…
Toepassingen die komen met de iPad 
iPad Apps die werken met Excel 
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
  Hardware Articles
·Mijn Apple G5 loopt vast bij opstarten 
·Hoe je HP printer drivers te installeren…
·De effectieve levensduur van een laptop 
·Dell Inspiron Vs . Studio 15 Laptops 
·Hoe te weten of uw harde schijf Is Dead 
·Hoe maak je een Epson Stylus CX6400 Prin…
·VAIO TR 1MP Speed ​​Specificaties 
·Hoe Memory Toevoegen aan een Entourage 
·Hoe te verwijderen schrijven bescherming…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com