Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Non - Keyboard Input Devices
Een input apparaat is een hardware component die kan worden gebruikt om gegevens te voeden in de computer . Naast de alomtegenwoordige toetsenbord zijn er een aantal invoerapparaten , van variaties op de muis meer esoterische apparaten die kunnen worden gebruikt in zowel algemene als specifieke toepassingen . De invoerapparaten die u kiest om te gebruiken zal voornamelijk een kwestie van voorkeur en specifieke behoeften . Muizen
Draadloze muis

De meest voorkomende invoerapparaat , afgezien van een toetsenbord , een muis . Er zijn veel verschillende soorten van een basis , twee - knops muis met of zonder scrollwiel , om muizen die verschillende aanpasbare knoppen hebben . Bij het overwegen van een muis met extra programmeerbare knoppen , is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de software die begeleidt het compatibel is met uw besturingssysteem , anders wordt de extra knoppen niet werken .
Trackballs
trackball

Trackballen muis zijn een variant op de muis . Voor optische technologie , alle muizen een kleine bal op de bodem , die verplaatst u de muis geleid over een oppervlak . In trackballs , deze bal is aan de bovenkant van het apparaat , dus in plaats van de muis te bewegen , je de bal te bewegen op de top van de muis .
Tabletten

Tablets tablet een middel van inbreng die dicht bij pen en papier . Tablets kun je tekenen, schrijven of anderszins manipuleren van de cursor door het bewegen van de met de tablet op het oppervlak van het apparaat is geleverd pen . Veel voorkomende toepassingen voor deze zijn handschriftherkenning 's , notities applicaties en grafische programma's .
Invoerapparaten voor de handicap
Braille

Traditionele invoerapparaten toetsenbord kan moeilijk of onmogelijk zijn om te gebruiken voor kinderen en volwassenen met bepaalde lichamelijke handicap . Er zijn verschillende alternatieve invoerapparaten beschikbaar specifieke behoeften in het achterhoofd . Enkele voorbeelden zijn Braille displays en toetsenborden, touch screens , micro - beweging muizen , invoerapparaten gecontroleerd door het hoofd of oogbewegingen en voice control systemen . Apparaten ook variëren naar leeftijd , met speciaal ontworpen apparaten beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen .
Game Controllers en Joysticks
Joystick

Er zijn veel apparaten beschikbaar zijn voor gaming toepassingen . Game controllers bootsen het uiterlijk van traditionele console - gebaseerde systemen , compleet met directionele pads en secundaire spelknoppen . Joysticks variëren van eenvoudige modellen met zeer weinig extra toetsen complexe systemen , die kunnen omvatten dan 20 secundaire knop naast de joystick . Spel - specifieke controllers zijn ook beschikbaar , zoals het stuurwiel en de pedalen systemen voor racegames , of controllers die bestemd zijn voor specifieke multiplayer games .
MIDI Devices en Microfoons
MIDI keyboard

De Musical Instrument Digital Interface is ontworpen om traditionele muziekinstrumenten te sluiten op een computer . Dit omvat niet alleen elektronische keyboards , maar ook percussie -ingang . Microfoons maken gebruik van een eenvoudiger systeem en hebben een verscheidenheid aan toepassingen, van veelgebruikte audio -en video- chat applicaties , om spraakherkenning toepassingen die een toetsenbord kan vervangen voor het typen en de muis voor de besturing van de computer .
Afstandsbedieningen
Afstandsbedieningen laat je weer vasthouden en kijken

Afstandsbedieningen , vergelijkbaar met die gebruikt voor uw tv of stereo-installatie , zijn ook beschikbaar voor de computer . Het precieze gebruik verschilt per afstand , maar de meeste van hen worden gebruikt om audio /video -toepassingen regelen het simuleren van de TV kijken en stereo luisterervaring terwijl de toegang tot inhoud van uw computer of via het internet .
< br >

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Data Acquisition System Tutori…
·Problemen met No Audio toestel…
·Hoe te nemen met Firepod 
·Hoe te verbinden de iFit een t…
·Verschil tussen Input & Output…
·Hoe te Emachine audioverbindin…
·Computer Mindervaliden Mensen 
·Hoe maak je een MIDI - naar - …
·Wat is een 2M HDMI-kabel ? 
  Related Articles
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe de iPad gebruiken als een ingang voo…
Hoe te verbinden Videokaart Sound Input …
Hoe de Windows Vista Tablet PC Input Pan…
Hoe maak je een Tablet PC Input Device R…
How to Get Rid van een Tablet PC Input P…
De voordelen van het Touch Screen Input 
Hoe de Input Panel opnieuw installeren o…
Hoe te Zet de Input Panel op een Tablet …
  Hardware Articles
·Hoe om te controleren firmwareversie op …
·Scanner fout 6 op een HP LaserJet 3390 
·How to Get Rid van Radio Interference Vi…
·Mijn Lenovo ThinkPad A31 Zal niet Boot U…
·Beschrijving van een laptop 
·Hoe aan dia's scannen met een Canon MP16…
·Hoe je RAM -geheugen Speed ​​Bepaal 
·MacBook Touchpad werkt niet voor Trackin…
·Hoe kan ik Stickers Print 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com