Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Problemen met inktcartridges
Printers zijn prachtige apparaten die u in staat om documenten en foto's direct af te drukken , maar problemen met inktpatronen veroorzaken vaak gebrekkige reproducties met de afdrukken vaag , onnauwkeurig kleuren , vlekken of blanco pagina's . Soms problemen worden veroorzaakt door defecte cartridges die moeten worden geretourneerd en vervangen , maar er zijn wel enkele aanpassingen die je kunt maken voordat je naar de moeite van terugkerende patronen . Correcte installatie

Inktpatronen
zijn verpakt met een overdekte afdichting en tape over de printkop , en sommige hebben een beschermende plastic covers die moet worden verwijderd . Als je problemen hebt snapping de cartridge op zijn plaats , zorg ervoor beschermkappen volledig zijn verwijderd . Als de nieuwe cartridge niet wordt afgedrukt , verwijdert u het en zorg ervoor dat alle tape en zeehonden worden verwijderd . De meeste printers hebben diagnostische mogelijkheden die zal u laten weten wanneer uw cartridges niet goed worden geïnstalleerd en bieden stappen om fouten te corrigeren . Printersoftware is ook het reinigen en uitlijnen van gereedschappen voor inktpatronen en printkoppen , je kan hebben om de tools meer dan een keer draaien , vooral als u de printer niet gebruikt in een tijdje . Als dit niet werkt , zet u de printer en laat de cartridge in een nacht te laten gedroogde inkt te verzachten , dan is het reinigen software opnieuw uitvoeren .
Opgedroogde inkt in cartridge Nozzles

Tijdens inktpatroon vervaardiging of het bijvullen proces , inkt kan drogen in inktcartridges reinigen voordat werknemers hebben een kans om het zegel te passen. Als uw kopieën worden niet goed afgedrukt , dip een wattenstaafje in alcohol en reinig de contacten op slede de printer , de printkop en de metalen contactpunten op de inktpatroon . Voer de printkop onder warm water voor 30 seconden of laten weken in warm water gedurende 10 minuten om opgedroogde inkt verzachten . Droog de cartridge , zet het terug in de printer en voer het schoonmaken van gereedschappen .
Air Verstopping

Soms printers niet correct worden afgedrukt wanneer de lucht in de inktpatroon wordt geblokkeerd . Luchtbellen kunnen vormen , vooral in spons gevulde cartridges , welke inkt kan stromen naar de printkop . U kunt Laat de cartridge zitten voor een paar dagen totdat de lucht oplost of tik op de zijkant van de cartridge een paar keer om de luchtbellen naar de bovenkant . Een tool beschikbaar in vele winkels met kantoorbenodigdheden is ontwikkeld om lucht te verwijderen en laat inkt te stromen . Dit apparaat trekt luchtbellen en schuim uit de printkop gebied van de cartridge met behulp van een injectiespuit .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe Recycle GPR - 15 Toner 
·Hoe maak je een Type B USB con…
·Hoe maak je een draadloze verb…
·Hoe de Datum Reset op HP 11 In…
·Hoe te Enveloppen op My Canon …
·Hoe Recycle en Refill Kodak pr…
·Hoe maak je afdrukken op een b…
·Hoe te Refill een Epson CX7400…
·Hoe je Samsung Laser Cartridge…
  Related Articles
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe te Tether Met een iPad 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad gebruiken met een m…
Toepassingen die komen met de iPad 
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
iPad Apps die werken met Excel 
  Hardware Articles
·Hoe een BIOS scherm op een Asus P5KPL - …
·HP 3458A Specificaties 
·Hoe maak je een CAD- laptop kopen 
·Hoe te ultrasone cavitatie Meet 
·Systeemherstel voor een Dell B130 
·Toshiba A205 - S5852 Specificaties 
·Hoe kan ik een printer Cartridge Refill …
·Hoe je twee computers draaien op dezelfd…
·Hoe maak je een Video PCI -kaart install…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com