Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Kunt u Sluit een printer aan een netbook ?
Uw netbook kan zelfs de meest elementaire moderne printer verwerken . Terwijl de netbook niet over alle hardware van een conventionele laptop , er is geen tekort aan USB -poorten - drie op de meeste netbooks . Echter , een USB-printer is niet altijd de meest praktische voor je super - draagbaar apparaat . Voor maximale draagbaarheid , kunt u een draadloze printer of een wolk afdrukservice proberen . Printers USB

Uw basis bedrade printer maakt gebruik van een USB-kabel aan te sluiten op een computer . De USB-kabel is bijna altijd een standaard rechthoek type A plug voor uw computer met een bijna vierkante Type B -stekker voor de achterkant van de printer . De alomtegenwoordigheid van USB maakt het gemakkelijk om uw eenvoudige printer op elke computer , met inbegrip van uw netbook . Omdat een netbook is ontworpen voor draagbaarheid , kunt u overwegen de printer delen van een desktop via uw thuisnetwerk . Op die manier kunt u de printer via het netwerk , in plaats van het aansluiten van de printer elke keer dat je het nodig hebt en de stekker als je klaar bent openen .
Wi - Fi en Bluetooth- printers
< br

Veel printers worden geleverd met Wi - Fi- of Bluetooth-mogelijkheden , waardoor het gemakkelijk om meerdere computers in uw huishouden om uw printer aan te sluiten > . Van deze , Wi - Fi -printers zijn doorgaans duurder dan USB -printers , en Bluetooth-printers duurder nog te zijn , kijk om overal van $ 150 tot $ 300 te besteden voor een stevige printer . Wi- Fi is een functie van uw netbook zal zeker hebben , maar niet alle machines hebben Bluetooth . USB Bluetooth dongles zijn afzonderlijk verkrijgbaar , echter .
Cloud Printing

Een middenweg tussen draadloos afdrukken en een bekabelde printer is cloud printing . Google uitgerold hun Cloud Print service voor Windows en OS X- computers , die u toestaat om opdrachten te verzenden naar elke printer die is aangesloten op uw rekening , ongeacht welk netwerk je op . Aan uw bestaande USB-printer gebruiken met Cloud Print , zult u een computer met Chrome nodig . Eenmaal toegelaten tot uw account , zult u in staat om printopdrachten te verzenden vanaf uw Chrome- browser met behulp van de " Print Using Cloud Print " applicatie . Als u wilt in staat zijn om af te drukken zonder het bezit van een printer , dan kunt u altijd afdruktaken naar uw lokale FedEx winkel , je zult in rekening worden gebracht , maar het kan de moeite waard als je alleen afdrukken om zo vaak
.
kiezen van een printer

Wat printer die u gebruikt hangt af van uw behoeften . USB- printers hebben de hand liggende nadeel van het vereisen van een kabel . Als het gaat om Bluetooth versus Wi - Fi -printers , Wi - Fi printers hebben beter bereik en een hogere bandbreedte tarief , maar verbruiken meer elektriciteit en vereisen dat u al een thuisnetwerk opzetten . Bluetooth is een self-contained -verbinding , waarvoor geen extra hardware , maar uw Bluetooth- netbook en de printer . Cloud printing is handig als je niet thuis vaak of wilt u een bestaande USB-printer draadloos te gebruiken , maar moet u een extra computer op . Het hangt ook af van hoe comfortabel je bent met het hebben van uw printer is aangesloten op het internet , zelfs onder de bescherming van uw Google-account .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een DVD Cover Print…
·Hoe te converteren Canon Print…
·Hoe maak je een Parallel Print…
·HP Deskjet F2240 Specs 
·Hoe je foto's printen met een …
·Hoe een printer te resetten bi…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 3650…
·Instructies om een inktcartrid…
·Wat is een Fuser in een printe…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Hoe maak je verbinding een Optoma EP - P…
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe maak je een iPad aansluiten op een W…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
  Hardware Articles
·How to: RIM125 Bedrading 
·Hoe de HP 9697 Ink Reset 
·Hoe maak je verbinding een Mackie mixer …
·Hoe te siteverzameling maken in Sharepoi…
·Hoe schoon te maken van de Internet Brow…
·Hoe je pagina's in Katernopmaak Print 
·Hoe maak je een SD -kaartlezer Upgrade 
·Embedded System Project Ideeën 
·Hoe maak je een IR C3480 Print Black & W…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com