Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Heeft mijn computer Speed ​​invloed op mijn download snelheid
? Downloaden is niet alleen van toepassing op het overdragen van bestanden naar uw computer . Elke keer dat u een website bezoekt , bent u downloaden van informatie . Snelheid van uw computer niet typisch een merkbaar effect op je download snelheid , de meer belangrijke factoren zijn de snelheid van uw internetverbinding en de bandbreedte van de websites die u bezoekt . Echter , computer snelheid in het spel komt zowel in dag - tot-dag surfen op het web en bij het bezoeken van sites met multimedia-inhoud . Connection Speed ​​

Connection snelheid
is de belangrijkste factor die van invloed uw download snelheid . Uw internetprovider zet deze snelheid in overeenstemming met het plan dat u hebt gekozen bij uw internetprovider aangeschaft . Tragere verbinding snelheden zijn ongeveer 3 megabit per seconde of lager . Gemiddelde snelheden variëren van 3Mbps en 5Mbps , hoewel ISP's snelheden van 12 Mbps of meer kan bieden . De manier waarop je verbinding met het internet is ook belangrijk . Vaak krijgt u dichter bij uw maximale verbindingssnelheid met een bedrade verbinding dan met een Wi - Fi-verbinding .
Computer Speed ​​

De processor kloksnelheid is niet de enige factor die bijdraagt ​​aan computer snelheid . Een andere belangrijke speler is jouw hoeveelheid RAM , random access memory . De kloksnelheid is het aantal keren per seconde de computer werkt in opdracht van software , terwijl de gegevens die deze instructies te voeren wordt opgeslagen in RAM . Samen kunnen ze invloed hebben op download snelheid in bepaalde situaties .
Browsing

Als je naar een site , de computer tijdelijk opgeslagen informatie dat die site zal helpen sneller geladen als u terugkeert naar het. Als je het opnieuw bezoeken , de computer haalt de informatie die nodig is voor de site van het geheugen in plaats van het internet . Hoewel dit niet een veeleisende taak voor de meeste computers , kan je iets langzamer browsen bericht in deze gevallen als je met behulp van een computer met een langzame processor en een kleine hoeveelheid RAM . In het algemeen zal elke computer met minimaal 2 gigabyte aan RAM-geheugen en een 1 gigahertz processor niet ervaren een daling van de bladeren prestaties .
Content

Sommige websites bieden een rijke multimedia inhoud . Snelheid van de computer kan u helpen om te bekijken of luisteren naar de inhoud van deze sites sneller . Als, bijvoorbeeld , je streamen van video of audio content van een website , je processor snelheid speelt een rol bij het bepalen hoe soepel de inhoud speelt . Snelheid van de computer heeft ook invloed op hoe soepel de computer draait, websites en online games die uitgebreide animatie gebruiken . Terwijl de verschillende content-rijke websites te plaatsen andere eisen aan uw computer , algemeen , computers met minstens 4GB RAM en een 2GHz processor binnen de laatste vijf jaar mag geen problemen hebben het downloaden elk type inhoud .
< Br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een My Passport fo…
·Corning Fiber Optic Cable Spec…
·Hoe maak je een harde schijf i…
·Hoe uit elkaar te halen een HP…
·Hoe kan ik Hook Up een SATA ha…
·Gebruik van een PS2 muis Conne…
·Hoe te Non - System Disk Foute…
·? Wat is een thumb drive 
·Hoe kan ik een externe harde s…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
  Hardware Articles
·Verschil tussen Delta 66 & 1010 
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 9300 Soort 
·D945GCLF2 Herstel in de BIOS 
·Hoe maak je een floppydisk in Linux Form…
·Hoe kan ik een WD MyBook Externe Drive C…
·Hoe kan ik een MP3 Kopiëren naar Kindle…
·Hoe uw laptop spatiebalk Vervang 
·HP A1000y Specs 
·Hoe kan ik muziek downloaden op een iPad…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com