Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Macht Problemen met de Apple iMac computer
Als de Apple iMac niet inschakelen op , het probleem is meestal met de stroomvoorziening . Dit probleem kan ofwel externe of interne kwesties betreffende het moederbord . Met macht problemen , ventilator van het apparaat , beeldscherm en harde schijf stilgelegd volledig . Apple biedt oplossingen voor bepaalde iMac vermogen problemen op te lossen . Power Cord

Als de Apple iMac computer niet wordt ingeschakeld , in de meeste gevallen , het probleem is meestal met het netsnoer of het stopcontact het apparaat is aangesloten . Als een doorgeslagen zekering in de woning schakelt de uitgang van de computer is aangesloten op , schakelt het apparaat niet op . Inpluggen van een ander apparaat in het stopcontact zal u vertellen of het probleem is met de computer of het stopcontact . Wanneer het nieuwe apparaat werkt , is het probleem met het stopcontact , zodat u de computer met een ander stopcontact of zet de geactiveerde stroomonderbreker in het elektrische paneel in het huis . Als de computer nog steeds niet voeden , inspecteer het netsnoer . Als deze tekenen van beschadiging , gebruik een andere kabel .
Apparaten

In sommige gevallen zijn problemen met de stroomtoevoer op een iMac veroorzaakt door nieuw geïnstalleerde hardware zoals geheugen en AirPort- kaarten . Als de apparaten niet goed zijn geïnstalleerd , kunnen ze leiden tot problemen met de stroomtoevoer . Als de stroom probleem begon na de installatie van dergelijke apparaten , inspecteren en controleren ze goed in hun sleuven . Als het probleem zich blijft voordoen , vervangt de oorspronkelijke hardware helpt na te gaan of het probleem is met de hardware of de computer . Als de computer wordt ingeschakeld, het probleem is met de nieuwe hardware . Third - party USB- en Firewire -apparaten kunnen ook conflicten die de macht van je iMac kan beïnvloeden . Om uit te sluiten van een extern apparaat , koppelt u ze allemaal en de macht van de computer uit en weer aan . Als de iMac wordt ingeschakeld , het aansluiten van elk apparaat een voor een kan u helpen bepalen het problematisch .
Resetten

Als de stroom probleem aanhoudt , het resetten van de System management Controller of SMC , kan de macht problemen op te lossen . De SMC is een Intel - gebaseerd systeem verantwoordelijk voor verschillende functies zoals energiebeheer , ventilatoren , en verlichting . Vóór het resetten van de SMC , force - quit toepassingen . Apple beveelt de invoering van de computer om te slapen , te herstarten , en dan uitschakelt. Na het afsluiten van de iMac , haal de stekker gedurende minstens 15 seconden en steek de stekker weer in het stopcontact . Wacht ten minste vijf seconden en druk op de knop om de SMC automatisch gereset . Reset de SMC alleen wanneer het nodig is.
Tips en waarschuwingen

Als de Apple iMac niet eens ingeschakeld nadat de System Management Controller , contact op met Apple resetten . Probeer niet om aanvullende oplossingen die u niet bekend bent met , omdat je het risico schade aan uw computer nog verder uit te voeren . Als je in de buurt van een Apple-winkel woont , kunt u een service en reparatie afspraak gemaakt met de Genius Bar , de afdeling in - store tech .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe maak je een Black MacBook …
·Waarom worden mijn sneltoetsen…
·Hoe maak je een FLV convertere…
·Hoe gebruik je een Apple mini-…
·Oorzaken van een OSX Boot Camp…
·Hoe te MacPorts installeren op…
·Hoe vindt u de beste aanbiedin…
·Hoe maak je een Disk laden op …
·Hoe te vertellen wanneer uw Ap…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe te Tether Met een iPad 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad gebruiken met een m…
Toepassingen die komen met de iPad 
iPad Apps die werken met Excel 
  Hardware Articles
·Acer Aspire Password Removal 
·Hoe je foto's verplaatsen van een pc naa…
·Hoe een Okidata 3410 Problemen 
·Lexmark X6650 Problemen 
·Hoe maak je een Intel Heatsink Installer…
·Hoe maak je een Logitech Gamepad Gebruik…
·Hoe de overdracht van bestanden tussen E…
·Hoe om te gaan naar de BIOS -instelling …
·Hoe maak je verbinding een Dish DVR naar…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com