Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Computerstoring >> PC- ondersteuning >> Content
Mijn AOL Web Kan niet controleren op nieuwe mail
AOL- mail gebruikers kunnen toegang krijgen tot hun e-mail , hetzij via de AOL- mailprogramma of via AOL Web Mail via een webbrowser . Hoewel veel gebruikers geen problemen met de toegang tot hun AOL- mail via een webbrowser hebben , kunnen sommige moeilijkheden bij het ​​controleren op nieuwe e-mail hebt . Er zijn verschillende redenen waarom een ​​gebruiker niet kan controleren of er nieuwe e-mail via AOL Web Mail , en door inzicht in de mogelijke oorzaken van dit probleem , kunt u meestal het probleem oplossen . Afgemeld

Afhankelijk van de instellingen van uw AOL- mail account , kunt u worden uitgelogd van uw rekening na een bepaalde periode van tijd. Dit is meestal ergens tussen de 30-60 minuten van inactiviteit en gewoonlijk optreedt wanneer een gebruiker zich aanmeldt op hun rekening , laat de computer onbeheerd voor een tijdje , en dan komt terug naar berichten in AOL mail te controleren . Hoewel AOL zal doorgaans de gebruiker te vertellen dat ze worden afgemeld wanneer ze proberen om te controleren op nieuwe e-mail , soms de gebruiker ziet alleen dat ze niet kunnen controleren of er nieuwe e-mail , zonder uitleg waarom .
browser Issues

Bij het controleren van AOL -mail van een internet browser zoals Internet Explorer , Mozilla Firefox of Google Chrome , kunnen gebruikers vinden dat er nieuwe berichten gewoon niet opdagen . Dit wordt veroorzaakt door een incompatibiliteit tussen AOL Web Mail en de browser . Gebruikers hebben problemen gemeld met het controleren op nieuwe e-mail in AOL webmail op de Google Chrome- browser , maar ook op andere browsers . In de meeste gevallen , gebruikers die dit probleem als gevolg van de browser te ervaren vinden dat het proberen een alternatieve browser of wissen van de tijdelijke bestanden in de browser lost het probleem .
Firewall /Antivirus Problemen

Hoewel ze zijn bedoeld om de computer te beschermen tegen schade , firewalls en antivirusprogramma's af legitieme programma's te blokkeren van correct functioneert . Sommige AOL-gebruikers die problemen hebben met het controleren op nieuwe e-mail te ervaren vinden dat hun firewall of antivirus programma is het blokkeren van AOL uit de weergave van de e-mails in de Internet browser . De oplossing voor deze gebruikers is om hun firewall en /of antivirus programma tijdelijk uit te schakelen wanneer ze controleren of er nieuwe e-mail op AOL mail .
Mail Server Problemen

AOL Web Mail is over het algemeen beschikbaar op elk moment van de dag , maar sommige gebruikers vinden dat ze af en toe kan niet controleren of er nieuwe e-mail , want er is een probleem met de mailserver van AOL . Dit is vooral het geval tijdens de vakantie als een groter dan normale hoeveelheid mensen kunnen tegelijkertijd inloggen op AOL- mail en dit kan de server overbelast kan raken . Gebruikers die dit probleem ondervinden als gevolg van server AOL Web Mail overbelast meestal vinden dat ze in staat zijn om later te controleren of er nieuwe e-mail .

Previous: Next:
  PC- ondersteuning
·Hoe te OptiPlex GX150 USB Driv…
·Hoe maak je een XP SP3 Recover…
·Hoe maak je een Desktop Restor…
·Hoe kan ik een Dell Desktop Ge…
·Hoe te Countdown Bereken 
·Help met HP Healthcheck voor W…
·Hoe te Autoplay USB Uitschakel…
·Hoe om programma's te verwijde…
·Hoe de GS Synth Disable 
  Related Articles
Hoe te Alle Lexmark Software verwijderen…
Outlook Express verwijderen van mijn Win…
Hoe volledig verwijderen AOL Uit XP 
Hoe je AOL programma's te verwijderen 
Hoe te verwijderen My Web Search Toolbar…
Hoe verwijder ik XP Anti spyware van mij…
Hoe te verwijderen Smiley Central van mi…
Mijn Flash Player Zal niet Uninstall 
Hoe kan ik mijn Net Nanny Trial verwijde…
  Computerstoring Articles
·Hoe te bespoedigen een trage Windows -co…
·Hoe te AIFF converteren naar CAF 
·Hoe partitie een bestaande Drive 
·Hoe om te controleren een AC -oplader vo…
·How Come Windows Is Mijn Garbage Bin ? 
·Hoe je Party Poker Verwijder uit het men…
·Hoe om te controleren een computer Batte…
·Hoe vindt Wat Firewallbeveiliging Ik heb…
·Ik kan geen verbinding met een prive- Of…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com