Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Computerstoring >> wachtwoorden >> Content
Dell Administrator Password Problemen
Een gemeenschappelijke computer probleem dat Dell eigenaars vroeg of laat geconfronteerd wordt vergeten het beheerderswachtwoord . Ook wel de BIOS ( Basic Input Output System ) wachtwoord , kan beheerderswachtwoord a's Dell-computer worden gewijzigd zonder hacken van het besturingssysteem van de computer . Sinds computerbeveiliging heeft krantenkoppen onlangs , hebben mensen geadviseerd om langer en complexer administrator wachtwoorden te gebruiken . Helaas zijn ook makkelijker te vergeten . Gebruik

Een computer heeft een BIOS- wachtwoord in als na het indrukken van de knop het niets , behalve een verzoek om een wachtwoord te tonen . De Dell beheerderswachtwoord blokkeert het BIOS en houdt het besturingssysteem van het lopen . Het BIOS is het eerste programma dat wordt uitgevoerd wanneer de computer wordt opgestart . Zijn taak is om de CPU welke hardware -onderdelen zijn aangesloten op de hoogte , dan is toegang tot de boot device waarop een dvd of harde schijf die het besturingssysteem bezit zou kunnen zijn.
Standaardwachtwoord

Elke computer heeft een standaard beheerderswachtwoord voor het BIOS . Dell-computers gebruiken het standaard wachtwoord "Dell . " Als dat niet werkt , doe een snelle vraag van vrienden of familieleden die de computer onlangs hebben gebruikt . Het is mogelijk dat iemand anders stel het BIOS-wachtwoord om computergebruik te reguleren . Als je nog instellen van de Dell beheerderswachtwoord maar kan me niet herinneren wat het precies is , zal het een beetje moeilijker te veranderen .
Behulp Software

beheerderswachtwoord Dell wordt opgeslagen in de CMOS-batterij , gelegen op het moederbord . Het kan worden benaderd met de gratis software cmospwd met behulp van MS - ​​DOS . Dit is de moeilijke manier om de CMOS-batterij te resetten en mag alleen worden geprobeerd door ervaren DOS gebruikers . De software en een link naar een handleiding kunt u vinden op CGsecurity.org . Nadat de CMOS batterij resetten , de BIOS- wachtwoord wordt ofwel worden gegaan of het zal worden vervangen door " Dell . "
Behulp Hardware

First grond
jezelf om het te beschermen computer door statische elektriciteit . Nemen de zaak uit de computer en schroef het moederbord . Kijk voor de CMOS- batterij op het moederbord . Het ziet eruit als een nikkel . Voorzichtig pak de rand van de batterij en probeer het pop uit . Sommige computers hebben een clip die de batterij naar beneden houdt . Als de batterij niet voorzichtig verwijderd kan worden , tijdelijk verwijderen van de jumper pluggen is een laatste redmiddel . Bezoek Wachtwoorden wissen en CMOS -instellingen in Dell.com ' s online handboek voor gedetailleerde instructies .
Met behulp van een laptop

De hardware is alleen gemakkelijk bereikbaar als de computer is een desktop . Als het een laptop , bel Dell Technical Support op 800-624-9896 en vraag een hoofdwachtwoord om het BIOS te wissen . Ze willen de servicetag en Express Service Code aan de onderkant van de laptop kennen . Als de laptop had een andere eigenaar in het verleden , zal een eigendomsoverdracht formulier moeten worden ingevuld op de website van Dell . Bezoek Overdracht van eigendom op de Dell support pagina .

Previous: Next:
  wachtwoorden
·Hoe maak je een Password Reset…
·Hoe de machine account wachtwo…
·Hoe de verloren root wachtwoor…
·Hoe kan ik een Dell Latitude C…
·Hoe je het Admin wachtwoord in…
·Hoe maak je een XP- gebruiker …
·Hoe kan ik weten van een wacht…
·Hoe maak je een lokale Adminis…
·Hoe je het wachtwoord wijzigen…
  Related Articles
Hoe te DataSafe verwijderen op een Dell 
Hoe verwijder ik de linkermuisknop van e…
Hoe te Password Protected programma's te…
Dell D620 Foutcode 1000-1046 
Dell Dimension Boot Error 0x0000007B 
Dell 8250 : Fout 633 
Hoe maak je een goede computer Wachtwoor…
Hoe kan ik een vergeten wachtwoord op Wi…
Toegang krijgen tot uw pc als u vergeet …
  Computerstoring Articles
·Hoe te Fonts kopiëren 
·Mijn computer loopt vast en muis reagere…
·Hoe gegevens overbrengen op een oude lap…
·Hoe te verwijderen Smiley Central & Tool…
·Hoe een bestand voor malware controleren…
·Toegang krijgen tot de partitie op Dell …
·Hoe kan ik spelen Flac -bestanden op mij…
·Hoe te IE7 Set te streamen en afspelen i…
·Hoe maak je een QCP File Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com