‘Nieuwe versie Google Glass ziet er meer uit als normale bril’

Dat blijkt uit een concept dat wordt beschreven in een door Google ingediend patentHet nieuwe model beschikt over een normaal montuur dat erg lijkt op een normale bril. De vorige versie had enkel een stang zonder glazen. 

Anders dan bij de vorige versie zit de hardware niet meer aan één kant van de bril. De bril bevat nog wel een prisma aan de rechterkant, maar de cameramodule is verplaatst naar de linkerkant. Zo wordt de hardware dus meer verdeeld over de gehele bril.

In januari werd het testmodel van Googles slimme bril uit de verkoop gehaald. De bril wordt nog wel verder ontwikkeld, maar buiten de openbaarheid en buiten het geheimzinnige Google X, waar veel van Googles meer tot de verbeelding sprekende projecten worden ontwikkeld.

Hoe is het om Google Glass drie maanden in Nederland te dragen?

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>