Star Wars: Battlefront biedt multiplayergevechten voor 40 spelers

Dat blijkt uit previews van het spel door verschillende media, waaronder Eurogamer, die reeds online zijn verschenen. De officiële onthulling van het spel vindt later op de vrijdagavond plaats. 

Star Wars: Battlefront kent geen traditionele, verhalende singleplayercampagne. In plaats daarvan biedt het spel verschillende missies en spelmodi die alleen, via lokale coöp of in online multiplayer te spelen zijn.

Het maximaal aantal spelers verschilt per spelmodi, met een maximum van veertig. Spelers kunnen tijdens het spelen zelf kiezen voor welk cameraperspectief ze gaan, een standpunt vanuit de eerste of de derde persoon.


Millennium Falcon

De missies draaien om gevechten tussen twee facties, de Rebel Alliance en de Galactic Alliance. Speelbare personages zijn onder meer Boba Fett en Darth Vader.

De gameplay bestaat naast grondgevechten ook uit confrontaties in ruimteschepen, waaronder Tie Fighters, X-Wings en de Millennium Falcon. Ook Speeder Bikes zijn beschikbaar als voertuig.

Star Wars: Battlefront verschijnt in de Verenigde Staten op 17 november en in het Verenigd Koninkrijk op 20 november. Waarschijnlijk valt de Nederlandse releasedag op donderdag 19 november. Het spel komt naar de Playstation 4, Xbox One en pc.

Video: Trailer Star Wars Battlefront 

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>