LG G4 moet gepersonaliseerde gebruikerservaring bieden

Dit dankzij een vernieuwde interface voor de G4, het nieuwe toestel van de fabrikant dat 28 april wordt gepresenteerd.

De nieuwe interface is volgens LG gestoeld op drie pijlers: de gebruikerservaring moet eenvoudig blijven, intuïtief zijn en slim inspringen op de voorkeuren en interesses van de eigenaar.

Hoe het bedrijf dit precies wil bereiken, is nog onduidelijk. Vooralsnog zijn enkel een aantal nieuwe functies bekendgemaakt.

Zo kunnen toekomstige G4-gebruikers met de knop op de achterkant van het toestel direct de camera-app oproepen. Het scherm hoeft hiervoor niet aan te staan.


Automatisch

Binnen die app zijn drie modi te kiezen, ieder bedoeld voor een bepaald type fotograaf: beginner, hobbyist of professional. Verder belooft LG een slimme ordening van foto’s. Deze zouden automatisch gegroepeerd worden op basis van de locatie waar de foto’s zijn genomen.

Daarnaast moet de interface informatie gaan geven die is afgestemd op het gedrag van gebruikers. Als voorbeeld geeft LG dat iemand die graag basketbalt een bericht krijgt wanneer het mooi weer wordt.

Details over de hardware van de LG G4 ontbreken nog grotendeels, behalve dat het toestel een 5,5 inch qhd-scherm krijgt. Dat kondigde het bedrijf afgelopen week aan.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>