‘Samsung maakt tablet met 12,2-inch beeldscherm’

De Zuid-Koreaanse elektronicareus Samsung brengt volgend jaar een tablet op de markt met een beeldscherm dat afwijkt van de 10-inch norm. Dit melden verschillende bronnen aan de Taiwanese nieuwssite Digitimes. De productie van het apparaat, dat een scherm van 12,2-inch moet krijgen, begint eind dit jaar al.

Digitimes bevestigt hiermee geruchten die al enige tijd de ronde deden, dan Samsung zou werken aan een tablet met een groter beeldscherm. Volgens de Taiwanese website moet de nieuwe Samsung-tablet een beeldschermresolutie van 2.560 bij 1.600 pixels krijgen. Het apparaat moet worden verkocht als onderdeel van de Galaxy Note-lijn.

‘Ook Apple denkt groter’

Niet alleen Samsung zou concrete plannen hebben om een grotere tablet op de markt te brengen. Hardnekkige geruchten stellen dat concurrent Apple werkt aan een tablet met een scherm van 12,9-inch. Deze iPad zou gericht zijn op het gebruik binnen bedrijven en scholen. Veel meer dan deze geruchten is er echter nog niet bekend over de grotere Apple-tablet. 

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>