Video – Top tien: onmisbare apps voor Apple’s iOS 7

Met het gloednieuwe en kleurrijke besturingssysteem iOS 7 kunnen iPhone- en iPad-gebruikers hun favoriete Apple-gadget gratis en voor niets in een volledig nieuw jasje steken. Apple levert iOS 7 standaard bij hun nieuwe iPhones, de 5s en 5c, en Computer Idee zet daarom tien applicaties voor iOS 7 op een rij die je absoluut niet mag missen.

 

10: Star Walk

Prijs: 2,69 euro

Op nummer tien de applicatie Star Walk, waarmee je virtueel naar de sterren kunt kijken. De app was al ontzettend mooi op eerdere besturingssystemen van Apple, maar de komst van het platte, grafisch indrukwekkende iOS 7 maakt Star Walk een nóg mooiere app om naar te kijken.

 

9: Runkeeper

Prijs: Gratis

Met zijn nieuwe M7-bewegingssensor is de iPhone 5s dé smartphone bij uitstek om te gebruiken tijdens het sporten en hardlopen. Een onmisbare applicatie bij deze laatste activiteit is Runkeeper. De app houdt preciés bij waar en hoe hard je gelopen hebt en dankzij het vernieuwde iOS 7-ontwerp is Runkeeper nog stukken mooier ook.

8: IFTTT

Prijs: Gratis

De opvallende applicatie IFTTT (If this, then that) is een uitkomst voor multitaskers op de iPhone of iPad die gebruik maken van verschillende online diensten. Met IFTTT kun je regels aanmaken, die van kracht gaan op het moment dat je een vooraf bepaalde handeling uitvoert. Voorbeeld: met IFTTT is het mogelijk om elke foto die je met je iPhone of iPad maakt, automatisch door te sturen naar je Dropbox-account. Handig!

7: Infinity Blade III

Prijs: 6,99 euro

Om de grafische kracht van je nieuwe iPhone 5s of 5c aan je vrienden te laten zien, is de mobiele game Infinity Blade III hét spel bij uitstek. Infinity Blade is een spelserie die elk jaar de grafische standaard neerzet voor mobiele games en doet dat ook deze keer weer. Dankzij de supersnelle A7-processorchip in de nieuwe iPhone 5s is het spelen van Infinity Blad III niet alleen erg leuk, maar werkt het ook nog eens erg soepel.  

6: Facebook

Prijs: Gratis

De gemiddelde smartphonegebruiker kan al niet meer om deze applicatie heen en om de komst van iOS 7 te vieren is het sociale netwerk Facebook nóg mooier en praktischer op de iPhone en iPad. Met een simplistisch, maar erg overzichtelijk design en snelle prestaties zet Facebook de ideale applicatie neer om je favoriete sociale netwerk op je mobiel te gebruiken.

5: Instagram

Prijs: Gratis

Het nieuwe thuis voor al je selfies, zelfportretten gemaakt met een smartphone, is Instagram. Deze foto-applicatie is vooral populair onder jongeren en wereldberoemde sterren en laat je niet alleen foto’s maken, maar deze ook voorzien van opvallende filters. Vervolgens kun je ze delen met je vrienden en volgers. Op iOS 7 werkt dit allemaal nóg beter en sneller.

4: Flipboard

Prijs: Gratis

Op nummer vier staat het persoonlijke tijdschrift Flipboard. Deze applicatie wordt al jaren met prijzen overladen en dat is niet zonder reden: Flipboard laat op unieke en vooral overzichtelijke wijze de inhoud van je favoriete websites zien en doet dit op Apple’s nieuwste besturingssysteem ook nog eens op een oogverblindend mooie manier. Een terechte vierde plaats voor Flipboard!

Kijk verder voor de top drie: 

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>