Review: G Technology G Drive ev

Een extern harde schijf is niets bijzonders meer. Ideaal om wat data af te tappen, een back-up te maken of data over te brengen van de ene naar de andere computer. Dat doet een externe harde schijf best snel, maar dat het nog rapper kan bewijst G Technology met zijn luxe in een aluminium behuizing gevatte G Drive ev-ssd.

Een maar liefst 512 GB grote schijf met een usb 3.0-aansluiting. Het behoeft geen uitgebreid verhaal om te vertellen dat deze veel sneller is dan een gewone externe harde schijf. Zo’n drie keer sneller dan een gewone schijf en dat maakt hem ideaal voor wie regelmatig veel en grote bestanden overzet; het maken van een back-up gaat zo namelijk ook drie keer zo snel. Nog niet snel genoeg? De G Drive ev is voorzien van een sata-aansluiting en kan zo direct gevuld worden en dan is de schijf vier keer zo snel als een gewone externe harde schijf. 

Lees ook: Review: Zotac Zbox CI540 Nano

Conclusie

Luxe externe schijf met bliksemsnelle ssd, helaas peperduur.

Adviesprijs: €569,–

Voor meer informatie: www.g-technology.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>