Podcast: 4G van Tele2, virtual reality en nasleep Sony-hack

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (16 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Deze week bespreken we de volgende onderwerpen:

• [00:42] Tele2 komt naar Nederland met zijn eigen 4G-netwerk. Vanaf maart kunnen de eerste klanten gebruikmaken van het snellere internet. Directeur Jeff Dodds van Tele2 Nederland vertelt over de plannen van de provider en zinspeelt op de beschikbaarheid van onbeperkte databundels.

• [10:41] Oculus, het bedrijf achter de virtual reality-bril Rift, heeft twee kleinere bedrijven overgenomen die zich bezighouden met virtuele realiteit. Wat gaat dat betekenen en hoe gaan we VR in de toekomst gebruiken?

• [16:38] Er lijkt geen einde te komen aan de nasleep van de Sony-hack. Deze week kwamen grote hoeveelheden vertrouwelijke e-mails op straat. Hoe kan de beveiliging bij een bedrijf als Sony zo lek zijn en wat is het motief van de hackers?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden.

Bekijk een lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>