Help aids te bestrijden door iOS-apps te kopen

Apple werkt samen met RED, een liefdadigheidsorganisatie die onderzoek doet naar HIV en aids in Afrikaanse landen. Er is onder andere een speciale sectie voor ingericht in de App Store.

In de sectie ‘Apps for Red’ vind je tot en met 7 december apps en games voor iOS. Onder andere Angry Birds, FIFA 15, Garageband, The Sims en Star Walk maken er onderdeel van uit.

Koop je in de komende periode een of meerdere apps, dan gaat de volledige opbrengst naar RED en dus naar de strijd tegen aids. Ook in-app aankomen tellen mee en voor de 25 apps die er deel van uitmaken komt er exclusieve content uit.

World AIDS Day

Op 1 december aanstaande gaat Apple nog een stapje verder. Koop je op World AIDS Day een Apple-product, cadeaukaart of accessoire, dan gaat een deel van je aankoopbedrag ook naar RED.

Tot slot heeft Apple nog speciale producten ontworpen voor RED. Verschillende iPod-versies zijn in die specifieke kleur rood verkrijgbaar, net zoals hoezen voor je iPad (mini en Air) en iPhone 6 (Plus).

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>