‘Microsoft zet wereldrecord meeste mensen op selfie neer’

Dat meldt Microsoft Bangladesh op zijn Facebookpagina. In totaal stonden 1151 mensen op de selfie. Het wereldrecord is nog niet officieel bevestigd door Guinness World Records.

Microsoft ging voor de selfie een samenwerking met Coca Cola aan. De foto is genomen in de Bashundhara City Shopping Mall in Bangladesh met een Lumia 730. Deze smartphone heeft een 5 megapixel-camera aan de voorzijde.

Het is niet het eerste selfiegerelateerde wereldrecord dat wordt neergezet. Guinness World Records heeft bijvoorbeeld ook het wereldrecord ‘meeste selfies in één uur’ en ‘grootste collectie selfies’ geregistreerd.

Het wereldrecord meeste selfies in één uur staat op naam van de Britse Lee Goodfellow met 657 selfies. De Turkse Atasun Optik heeft met 103.690 selfies het wereldrecord grootste collectie selfies op zijn naam staan.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>