Review: Toshiba FlashAir 16 GB

Steeds meer moderne camera’s hebben wifi en dat is erg handig. Toshiba heeft echter een slimme oplossing voor u als uw camera dat nog niet heeft, maar wel is uitgerust met een sd-kaartlezer.

Met de speciale FlashAir-geheugenkaart voorziet u uw toestel in een handomdraai van wifi. Het kaartje bevat zowel geheugen als wifi. Ons testexemplaar had 16 GB en die kunt u vervolgens benaderen vanaf uw pc, tablet of smartphone zonder dat u het kaartje uit de telefoon hoeft te halen. Via het kaartje kunt u foto’s in uw Dropbox of OneDrive plaatsen. Wanneer u gebruikmaakt van de FlashAir gebruikt de camera wel wat meer energie, maar tijdens onze test was de verminderde accuwerktijd merkbaar, maar is het verschil niet dramatisch groot. Groot minpunt is de matige handleiding waardoor de eerste kennismaking meer op een verkenningstocht lijkt. 

Lees ook: Nexum komt met wifi-autostreamer Linka

Conclusie

Maak eenvoudig een wifi-verbinding tussen uw telefoon, tablet, pc en uw camera.

Adviesprijs: €35,–

Voor meer informatie: nl.msi.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>