Review: MSI AG240

Mooi hoor zo’n slanke alles-in-een-pc op het bureau. Wie mooi wil zijn moet pijn leiden en dat betekent in de computerwereld vaak dat de prestaties tegenvallen. Dat geldt ook voor veel van dat soort, vaak dure computers zoals de iMac.

Slanke draak

Met de AG240 slaat MSI een andere weg in en heeft het er een ontwikkeld voor gamers, herkenbaar aan een drakenlogo en een rode bies. Die stellen veel hogere eisen aan de prestaties en dat heeft er voor gezorgd dat dit model met 61 cm (24 inch) full hd-scherm een prima configuratie heeft. Een snelle quad-core Core i7-processor wordt gecombineerd met een 128 GB-ssd, een 1 TB-harde schijf en een snelle videokaart. Een snelle computer die niet alleen een prima keuze is voor spelletjes, maar ook voor ander zwaar werk. Toch heeft hij ook een paar minpunten: zo wordt er standaard geen toetsenbord meegeleverd, is het scherm minder mooi dan bij concurrerende modellen en zijn de aansluitingen erg onhandig geplaatst. 

Lees ook: Nvidia Shield Tablet, nieuwe standaard voor gamers

Conclusie

Snelle, slanke all-in-one met prima specificaties, maar onhandig geplaatste aansluitingen.

Adviesprijs: €1399,–

Voor meer informatie: nl.msi.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>