Update maakt e-mailapp Galaxy Tab 2 onbruikbaar

Foto:  Samsung

Dat melden tientallen gebruikers op de fora van Tweakers en Tablets Magazine.

Gebruikers klagen dat de standaard e-mailapp van de Galaxy Tab 2 10.1 direct na het opstarten stopt met werken en crasht. Die gebruikers hebben vooralsnog geen oplossing gevonden, onder meer het opnieuw installeren van de app lijkt niet te helpen.

Samsung heeft nog niet op de problemen gereageerd, Tablets Magazine zegt het bedrijf wel op de hoogte te hebben gebracht. De update naar Android 4.2.2 is sinds 19 november voor Galaxy Tab 2 beschikbaar.

Onlangs hadden oudere modellen van de Galaxy Tab ook al problemen na een update, toen crashte de Google Zoeken-app op de tablets. De nieuwste modellen van de Galaxy Tab, die geleverd worden met Android 4.2.2, hebben geen problemen met zowel de e-mailapp als de Google Zoeken-app.

Lees onze review van de nieuwste Galaxy Tab van 8 en 10 inch

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>