Foto’s van Samsung-telefoon van ‘mysterieus materiaal’ gelekt

Foto's van Samsung-telefoon van 'mysterieus materiaal' gelektFoto:  Sammobile

Dat meldt het doorgaans betrouwbare Sammobile, dat foto’s van het toestel heeft.

De Samsung Galaxy A5 zou een telefoon in dezelfde lijn als de Galaxy Alpha zijn. Dat toestel heeft metalen randen en een kunststof achterkant. De Galaxy A5 zou echter van een ander materiaal zijn gemaakt.

Op de foto’s is te zien dat de Galaxy A5 veel gelijkenissen met de Galaxy Alpha vertoont. De rand is ook plat, met afgeslepen randen en ogenschijnlijke antenne-onderbrekingen.


Mysterieus materiaal


De achterkant van de A5 is in tegenstelling tot die van de Galaxy Alpha echter niet te verwijderen. In de rand van de Galaxy A5 zijn twee klepjes te zien, vermoedelijk één voor de simkaart, een ander mogelijk voor een micro SD-kaart.

Hoewel de telefoon van metaal gemaakt lijkt te zijn, is dat volgens de bron van Sammobile niet het geval. Het gebruikte materiaal zou kunststof noch metaal zijn, maar wel “koud in de hand aanvoelen”.

Het toestel zou een middenklasser worden, met een quadcore Snapdragon 400 en 5 inch super amoled-scherm. De A5 zou een 5 megapixelcamera aan de voorkant hebben, een 8 megapixel exemplaar achter en 16 GB interne opslagruimte. De batterij zou een vermogen van 2300 mAh hebben.

Wanneer de Galaxy A5 op de markt komt is nog onduidelijk. De Galaxy Alpha komt deze maand in Nederland op de markt.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>