Facebook verwijdert foto’s van dode, exotische dieren

De 19-jarige Kendall Jones, een cheerleader uit Texas, plaatste jachtfoto’s van leeuwen, jachtluipaarden, olifanten en leeuwen, die of verdoofd, of gedood waren op haar Facebook-pagina. Dat was volgens het sociale netwerk in strijd met de voorwaarden en daarom werden de foto’s verwijderd.

Facebook verwijdert foto’s van dode, exotische dieren

Geen stroperij


Facebook kwam daarna met een statement, dat ze content die “het promoten van het stropen van beschermde diersoorten aanmoedigt, de verkoop van dieren voor georganiseerde gevechten of content waarop extreme dierenmishandeling te zien is” verwijderd.


Nog steeds te zien


Op haar Facebook-pagina beweert de blonde tiener dat het jagen op deze dieren legaal is, waarop ze een collage van de foto’s naar de Facebook-pagina van de tv-show Fox & Friends stuurde. Hier is de collage nog steeds te bekijken. Een woordvoerder van Facebook wist geen antwoord te geven op de vraag waarom de foto’s hier nog wel steeds te zien zijn.  


Bekijk de foto’s hier: 


This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>