Kleinere versie LG G3 uitgelekt in China

Kleinere versie LG G3 uitgelekt in ChinaFoto:  PCPop

De Beat heeft een scherm van 5 inch, zo is te zien op de foto’s, terwijl de normale versie van de G3 een scherm van 5,5 inch heeft.

De specificaties van de G3 Beat zijn ook minder indrukwekkend, met een lagere resolutie van 1280 bij 720 pixels. De G3 heeft zelf vier keer zo veel pixels, door een qhd-scherm.

Qua behuizing lijkt de G3 Beat wel erg op zijn grotere broer, met een glanzende achterkant. De knoppen zitten net als bij andere recente LG-toestellen onder de camera aan de achterkant van het toestel.

Onder de behuizing heeft de G3 Beat volgens het Chinese PCPop een quadcore-processor van 1,2 GHz, 2 GB werkgeheugen, een accu van 2500 mAh en 16 GB interne opslag. De camera heeft een sensor van 8 megapixels.

Het is onduidelijk of de G3 Beat ook in Europa zal verschijnen. In China zou het toestel ongeveer gelijktijdig met de G3 verschijnen, halverwege juli. De G3 verschijnt deze week in Nederland.

Lees onze hands-on met de LG G3

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>