Microsoft verdubbelt gratis cloudopslag Onedrive

Microsoft verdubbelt gratis cloudopslag OnedriveFoto:  Microsoft

Bovendien krijgen Office 365-gebruikers nu gratis 1 terabyte Onedrive-cloudopslag, een vervijfvoudiging. Daarnaast gaan de prijzen van cloudopslag omlaag. 100 GB opslag kost nu 1,99 euro per maand, voorheen was dit 5,99 euro. 200 GB kost 3,99 euro, waar dat eerder 8,99 kostte.

Microsoft biedt zijn Onedrive-gebruikers nu evenveel gratis opslagruimte in de cloud als zijn grootste concurrent op dat gebied: Google. Die biedt gebruikers van Google Drive al langer 15 GB gratis opslagruimte.

Gebruikers kunnen gratis extra opslag verdienen door vrienden voor Onedrive uit te nodigen, en door het automatisch uploaden van foto’s vanaf de smartphone in te schakelen. Onedrive heeft naast apps voor Windows en Windows Phone ook apps voor Android en iOS.

Bekijk een vergelijking tussen de populairste cloudopslagdiensten

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>