Zelfhelende werking LG G Flex getoond in video

Foto:  Bloomberg


 Bekijk video

Dat wordt duidelijk in een video van Youtube-persoonlijkheid Marques Brownlee.

Naast de gebogen behuizing die ook deels flexibel is, belooft LG dat de G Flex krassen vanzelf kan laten verdwijnen dankzij de behandeling met een speciale coating.

In een promotievideo werd dit al getoond, maar nu is het voor het eerst door een onafhankelijke buitenstaander getest. De G Flex is momenteel beperkt beschikbaar in alleen thuisland Korea. LG heeft wel al aangegeven het toestel in Nederland te willen uitbrengen.

Brownlee beschadigd zijn telefoon in de video met sleutels en een mes. Hoewel vooral de kras van het mes niet helemaal verdwijnt, is de beschadiging na een paar minuten veel minder te zien. Oppervlakkige krassen zoals van sleutels verdwijnen bovendien nagenoeg helemaal.

Mogelijk helpt extra warmte ook om de krassen te laten verdwijnen. In de promovideo van LG staat de thermometer op ruim 27 graden celcius. Als Brownlee langere tijd over de behuizing wrijft waardoor deze opwarmt lijken de krassen sneller en beter te helen.

Bekijk alle details en beelden van de G Flex

Lees meer over de gebogen Samsung Galaxy Round

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>