Edge – Zoekmachine Bing wijzigen in Google

Verreweg de meeste mensen gebruiken Google als zoekmachine als ze iets willen vinden op het internet. Als je de webbrowser Edge gebruikt, is standaard Bing als zoekmachine ingesteld. Dat kun je natuurlijk zo laten, maar als je ook daar Google wilt gebruiken kun je dat aanpassen. Hoe dat zit, zie je in deze how to.

Verreweg de meeste mensen gebruiken Google als zoekmachine als ze iets willen vinden op het internet. Als je de webbrowser Edge gebruikt, is standaard Bing als zoekmachine ingesteld. Dat kun je natuurlijk zo laten, maar als je ook daar Google wilt gebruiken kun je dat aanpassen. Hoe dat zit, zie je in deze how to.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>