Review: Philips Hue Gradient Lightstrip

Wie aan slimme verlichting denkt, denkt aan Philips Hue. Reden om de nieuwste verlichting te testen, een strip van twee meter die drie verschillende kleuren tegelijk kan weergeven. Dit heet een gradient-kleurverloop.

De strip werkt alleen als de stekker in het stopcontact zit en is eenvoudig te bevestigen via de vooraf aangebrachte dubbelzijdige tape. Wij hebben de strip achter een dressoir geplakt, maar je kunt ‘m bijvoorbeeld ook onder je keukenkastjes of langs de rand van je bureau plakken. Het kleurverloop stel je eenvoudig in via de gratis Hue-app.

In de praktijk ziet dit er heel gaaf uit. Natuurlijk kan de strip ook over de hele breedte één kleur weergeven en is de helderheid aanpasbaar. Koppel je de strip aan een Hue Bridge, dan gaat de bediening niet langer via bluetooth maar wifi, en werkt de bediening dus ook buitenshuis. Je kunt de strip per 33 centimeter op maat knippen en verlengstukken koppelen, á zestig euro per meter.

Conclusie

Prijzige sfeerverlichting biedt veel mogelijkheden.

Adviesprijs: € 150,-

Voor meer informatie: https://kwikr.nl/huestrip

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>