Awesome Duplicate Photo Finder

Iedereen maakt weleens foto’s of verzamelt afbeeldingen. En die plaats je natuurlijk keurig in één of meerdere mappen op je pc. En dan zal het je vast weleens overkomen dat je hetzelfde plaatje in meerdere mappen opslaat. Kom je een keer schijfruimte tekort, dan is dat natuurlijk zonde van de ruimte. Met het gratis Awesome Duplicate Photo Finder kun je heel gemakkelijk die dubbele afbeeldingen vinden, en zelfs afbeeldingen die ook maar enigszins op elkaar lijken. Een overzicht in deze how to.

Met Awesome Duplicate Photo Finder kun je heel gemakkelijk en snel dubbele afbeeldingen op je pc lokaliseren.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>