Review: Njord by Elements

Heb jij de populairste smartphone van het moment: een Apple iPhone 12 of 12 Pro? Met de Nederlandse introductie van het merk Njord by Elements heb je nu de keuze uit een nieuw type beschermhoesje voor deze telefoon. Het merk onderscheidt zich met zijn duurzame aanpak.

Het hoesje is deels vervaardigd van zalmleder, dat over blijft van de zalmen voor consumptie. Het materiaal voelt wat ruw en prettig aan. Na vier weken testen ziet het hoesje er nog als nieuw uit. Prettig is dat het hoesje valbestendig is tot een hoogte van twee meter (!) en compatibel is met de MagSafe-techniek om de iPhone-accu magnetisch op te laden.

Blijft over de prijs van vijftig euro. Dat is veel geld natuurlijk, maar wel in lijn met alternatieve stevige hoesjes. En eenmalig investeren in een hoesje dat de iPhone beschermt, is goedkoper dan het laten repareren van het scherm, omdat een goedkoop hoesje onvoldoende bleek.

Conclusie

Deze iPhone 12-hoes is duurzaam, stijlvol en stevig.

Adviesprijs: € 50,-

Voor meer informatie: www.njordbyelements.dk

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>