Review: Doogee S58 Pro

Het smartphonemerk Doogee doet waarschijnlijk geen belletje rinkelen, maar bestaat al zeven jaar en verkoopt zijn toestellen sinds kort ook in Nederland via Amazon. De S58 Pro is er een van en kost 199 euro.

De smartphone onderscheidt zich met zijn stevige ontwerp dat tegen water, stof, een val en extreme temperaturen kan. De robuuste behuizing maakt het toestel wel lomp en zwaar. De grote 5180mAh-accu gaat bijna drie dagen mee en het 5,71inch-scherm met hd-resolutie oogt goed genoeg. De Doogee S58 Pro is vlot, heeft 64 GB opslaggeheugen en redelijke camera’s. Android 10 is voorgeïnstalleerd. Doogee kan of wil echter geen updatebeleid communiceren, dat is een nadeel. De wifi-ontvangst valt ook wat tegen in vergelijking met concurrerende smartphones.

Al met al is de Doogee S58 Pro een bouwvakkerssmartphone zoals CAT en Ruggear die ook verkopen, maar kost hij minder.

Conclusie

Stevige, betaalbare smartphone met lange accuduur voor een specifiek publiek.

Adviesprijs: € 199,-

Voor meer informatie: www.amazon.nl/DOOGEE-S58-PRO-Smartphone-schokbestendig

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>