Review: Teufel MOTIV Go

Teufels MOTIV Go is een 249 euro kostende bluetoothluidspreker. De robuuste behuizing is spatwaterbestendig dankzij een speciale afwerking en een klepje, wat de luidspreker geschikt maakt voor een buitenfeestje, de badkamer of het strand.

De MOTIV Go is met negenhonderd gram geen zware belasting in de tas en meet twintig bij elf bij zes centimeter. U kunt de luidspreker kopen in verschillende kleuren.

Geluidskwaliteit

Luisteren kan via bluetooth 5.0 met ondersteuning voor de hoge kwaliteit aptX-codec. Door het klepje aan de zijkant te openen, kunt u een 3,5mm-audiokabel aansluiten. De geluidskwaliteit is imponerend, al mag dat gezien de prijs ook wel.

De MOTIV Go heeft een vermogen van 20 Watt, verdeeld over twee fullrange drivers en twee passieve bassdrivers. Het geluid klinkt vol en gebalanceerd en komt ruimtelijker over dan de compacte behuizing doet vermoeden. De bas is duidelijk genoeg, maar minder krachtig dan uit de even dure Sonos One-wifiluidspreker klinkt.

De MOTIV Go heeft ook een microfoon en is daarom geschikt om mee te telefoneren. Als uw smartphone met de luidspreker verbonden is via bluetooth, pauzeert de muziek en kunt u direct bellen. Na het telefoongesprek hervat de muziek. De belkwaliteit is goed.

Accu

De accuduur van de MOTIV Go is met vijftien uur op gemiddeld volume heel aardig. Bij ruim twee uur per dag luisteren, hoeft u de luidspreker slechts één keer per week op te laden. Jammer is dat het opladen een 12volt-oplader vereist in plaats van een usb-c-poort.

Conclusie

Bluetoothluidspreker met goed geluid en een stevige prijs.

Pluspunten

Ontwerp, geluidskwaliteit.
Minpunten

Oplaadmethode, prijzig.

Adviesprijs: € 249,-

Voor meer informatie: https://teufelaudio.nl/motiv-go-105953000

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>